GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καστοριά: Έκανε ανάληψη από ΑΤΜ με… ξεχασμένη κάρτα!

Πήγε να σηκώσει χρήματα από το λογαριασμό του από ένα μηχάνημα ανάληψης μετρητών στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς ένας 54χρονος, αλλ...


Πήγε να σηκώσει χρήματα από το λογαριασμό του από ένα μηχάνημα ανάληψης μετρητών στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς ένας 54χρονος, αλλά βρήκε μέσα μια άλλη κάρτα ανάληψης και σκέφτηκε να το… εκμεταλλευτεί! Δεν λογάριασε, όμως, την κάμερα του Α.Τ.Μ. που τον κατέγραψε!
Ο δράστης «σήκωσε» 580 ευρώ αδειάζοντας το λογαριασμό του… ξεχασιάρη κατόχου της κάρτας και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όταν, όμως, ο 74χρονος δικαιούχος επέστρεψε στην τράπεζα και βρήκε το λογαριασμό του άδειο, κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα της πόλης. Οι αστυνομικοί ζήτησαν το βίντεο και είδαν ποιος πήγε στο μηχάνημα μετά τον ηλικιωμένο. Έτσι, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 54χρονου, που όμως δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του εστάλη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
*** Ό,τι είχε και δεν είχε άρπαξαν τρεις αδίστακτοι κλέφτες από το σπίτι ενός 84χρονου στην Πεπονιά Κοζάνης, αποσπώντας την προσοχή του με τη μέθοδο της απασχόλησης. Οι δράστες ηλικίας 20, 36 και 44 χρόνων «βούτηξαν» τις οικονομίες του ηλικιωμένου ύψους 2.000 ευρώ και διέφυγαν με το φορτηγάκι του 44χρονου. Όμως, το θύμα διαπίστωσε αμέσως πως τον είχαν ξαφρίσει και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γρεβενών εντόπισαν το φορτηγάκι, το ακινητοποίησαν, το κατέσχεσαν ως μέσο τέλεσης της κλοπής και συνέλαβαν τους επιβάτες που είχαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση