GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν τους διαρρήκτες της Περιφέρειας στην Κέρκυρα

Δυο Έλληνες από τους οποίους ο ένας ανήλικος και ένας νεαρός Αλβανός ήταν οι «ποντικοί» που είχαν τρυπώσει στις 18 Φεβρουαρίου στα γ...


Δυο Έλληνες από τους οποίους ο ένας ανήλικος και ένας νεαρός Αλβανός ήταν οι «ποντικοί» που είχαν τρυπώσει στις 18 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και είχαν αρπάξει τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας κατά την των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι ηλικίας 22 και 17 χρόνων και ο 18χρονος αλλοδαπός συνεργός τους που οδηγήθηκαν για ανάκριση και τελικά ομολόγησαν την κλοπή. Δεν συνελήφθησαν, όμως, μια και είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.
Τα κλεμμένα κομπιούτερ βρέθηκαν κρυμμένα σε έναν αποθηκευτικό χώρο κοντά στην κατοικία του 18χρονου Αλβανού και επιστράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα. Σε βάρος των τριών νεαρών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση