GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Γράφουμε ένα κεφάλαιο της εθνικής μας ιστορίας

Η φετινή επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας μας βρίσκει – μετά από τέσσερα πολύ σκληρά χρόνια – στην ευθεία προς την έξοδο από την κ...


Η φετινή επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας μας βρίσκει – μετά από τέσσερα πολύ σκληρά χρόνια – στην ευθεία προς την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο κ. Βενιζέλος, χαρακτηρίζει «εθνικό στόχο» την ανάκτηση της ουσιαστικής ισοτιμίας της χώρας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη, και την επάνοδο στην «κανονικότητα» μετά από επτά χρόνια ύφεσης και τονίζει ότι για ολοκληρωθεί «η επώδυνη αυτή προσπάθεια πρέπει να διασφαλίσουμε την εθνική μας ενότητα και την ικανότητα μας να διακρίνουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα εύκολα λόγια για ανύπαρκτα εναλλακτικά σχέδια, στις ψευδαισθήσεις, την μικροκομματική επένδυση στο σενάριο του αδιεξόδου και της καταστροφής που ευτυχώς διαψεύδεται χάρις στις θυσίες και τη σοβαρότητα του Ελληνικού Λαού».
Και καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:
«Η εθνική μας γιορτή, που συμπίπτει με μια περίοδο κρίσιμων τελικών αποφάσεων, ανακαλεί ιστορικές μνήμες που υπογραμμίζουν ποιό είναι το πραγματικό νόημα του Πατριωτισμού των δύσκολων και υπευθύνων επιλογών σε αντίθεση με τον "εθνικολαϊκισμό" των εύκολων και ανεύθυνων λόγων. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτά τα βαριά χρόνια της κρίσης γράφουμε ένα κεφάλαιο της εθνικής μας ιστορίας, γι’ αυτό ας σκεφτούμε τι θα λέει αυτό πολλά χρόνια αργότερα και ας διαφυλάξουμε την υπόσταση και την υπερηφάνεια του Έθνους των Ελλήνων».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση