GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάμιλτον: Αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε και δικαιωθήκαμε

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του μονοθεσίου του στις δύσκολες συνθήκες των κατατακτήριων εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρεταν...

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του μονοθεσίου του στις δύσκολες συνθήκες των κατατακτήριων εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πήρε την 32η pole position στην καριέρα του και θα βρεθεί σε θέση ισχύος στο Grand Prix της Μελβούρνης.

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον weekend. Η βροχή έκανε δύσκολα τα πράγματα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκανε όλη η ομάδα. Τα νέα μονοθέσια είναι πιο δύσκολο να οδηγηθούν σε τέτοιες συνθήκες. Όμως είναι πολύ καλό που τόσο εγώ όσο και ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) ήμασταν τόσο ψηλά, όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στον Ρικιάρντο που ήταν δεύτερος στην πρώτη του εμφάνιση με τη Red Bull», ανέφερε.

Όσο για την τακτική που επέλεξε η ομάδα του με τα ελαστικά, είπε: «Είναι δύσκολο να ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο σημείο για να πας από τη μέση γόμα στα βρόχινα ελαστικά. Αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε και δικαιωθήκαμε. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες κι ελπίζω στον αγώνα να είναι καλύτερα τα πράγματα, τόσο για μας όσο και για τους θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση