GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχω πρόβλημα αν χάσω και μείνει η Φούλαμ»

Στόχος της Τσέλσι σε κάθε ματς είναι μόνο η νίκη, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα αν η ομάδα του έχανε από τη Φ...


Στόχος της Τσέλσι σε κάθε ματς είναι μόνο η νίκη, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα αν η ομάδα του έχανε από τη Φούλαμ και εκείνη έμενε στην Premier League.
«Θα προτιμούσα να χάσω αν αυτό βοηθούσε την Φούλαμ. Μετά θα κάναμε 10 νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Μου αρέσει οι ομάδες του Λονδίνου να παραμένουν. Έχω αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με την Φούλαμ, τους γείτονες και τους αντιπάλους μας».
Ο 51χρονος προπονητής κατέληξε, λέγοντας: «Οι αντίπαλοι χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Είναι καλό για όλους, έτσι ελπίζω να καταφέρουν να κρατήσουν την θέση τους στην κατηγορία, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση