GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρηξε τέσσερα διαμερίσματα και πούλησε τα κλοπιμαία

Επί ένα χρόνο, από το Νοέμβριο του 2012 ως το Νοέμβριο του 2013, έκανε διαρρήξεις σε διαμερίσματα περιοχών της Χαλκιδικής και της Πέ...


Επί ένα χρόνο, από το Νοέμβριο του 2012 ως το Νοέμβριο του 2013, έκανε διαρρήξεις σε διαμερίσματα περιοχών της Χαλκιδικής και της Πέλλας ένας 23χρονος Έλληνας και την πλούσια λεία του την πωλούσε σε έναν 22χρονο. Ως τώρα, έχουν διαλευκανθεί τέσσερις κλοπές.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξακρίβωσαν τα στοιχεία του νεαρού δράστη που τρύπωνε στα σπίτια παραβιάζοντας άλλοτε τις μπαλκονόπορτες κι άλλοτε τις κεντρικές εισόδους και έκλεβε μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ερευνάται αν διέπραξε και άλλες διαρρήξεις, ενώ ο 23χρονος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
*** Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» μέρα- μεσημέρι το σπίτι ενός 65χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα χρυσό σταυρό, φωτογραφική μηχανή, αλλά και φύλλα τραπεζικών επιταγών του θύματος.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση