GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ένα πράγμα που απλά θυμίζει ελληνική σημαία η νέα φανέλα της Εθνικής

Ο Martin Lotti, Global Design Director της Nike Football παρουσιάζοντας τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου μίλησ...




Ο Martin Lotti, Global Design Director της Nike Football παρουσιάζοντας τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου μίλησε για την... ελληνική σημαία που προβάλλεται μέσα από τις νέες εμφανίσεις και που τονώνει τον πατριωτισμό των ποδοσφαιριστών! Προσέξτε τις δηλώσεις του και με ποιο τρόπο επιβάλλουν στην Ελλάδα μια σημαία που καταργεί τον σταυρό, επιβάλλοντας ένα σχήμα που παραπέμπει σε δυο κοντάρια (το ένα σπασμένο) ενωμένα! Σχήμα που μοιάζει περισσότερο στη φινλανδική σημαία. Ιδού τι δήλωσε ο Martin Lotti:: «Εκτός από το να παρέχουμε κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους» . Δεν θεωρούμε ότι γίνεται τυχαίο κάτι τέτοιο."Προσεγγίζουμε κάθε χώρα ξεχωριστά για να τονώσουμε τον πατριωτισμό που προβάλλεται μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους", λέει ο εκπρόσωπος της διεθνιστικής εταιρείας! Ποιας σημαίας ρε;; Αυτή δεν είναι ελληνική σημαία!
Το παιχνίδι προφανώς είναι και πάλι στημμένο. Με μπροστάρη τον Global Design Director της Nike και με ποσοσφαιριστές και λαό κοιμώμενους αλλάζουν την ελληνική σημαία μέσα από το εθνόσημο της εθνικής ποδοσφαίρου!
Με αυτό τον τρόπο καταργούν τον σταυρό και τον αντικαθιστούν με δύο κοντάρια που παραπέμπουν περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας!
Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο στην ΕΠΟ έχουν στηλώσει τα πόδια και δηλώνουν: "δεν αλλάζουμε το εθνόσημο". Έχουν πάρει γραμμή λοιπόν. Έτσι; Δείτε το γνήσιο εθνόσημο, δείτε και την ελληνική σημαία που προβάλλεται την οποία καταργούν και αντ' αυτής προβάλλουν το εθνόσημο-μαϊμού!
Ακόμη και το παλαιότερο εθνόσημο του επικοντιστή-παγκόσμιου πρωταθλητή Φιλιππίδη, όπου φαινόταν ο σταυρός, το αντικατέστησαν!
Δείτε: indobserver.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΙΕΤΕ ΟΡΕ .ΤΟΣΗ ΦΑΝΑΤΗΛΑ ΠΙΑ ΙΓΩ ΠΩΣ ΓΛΙΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ .ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΣΙ ΦΑΝΙΕΛΛΑΣ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση