GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ταύρος» ο Αγκάνθο

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η Τετάρτη για τον Άρη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε τον πονοκέφαλο των τελευταίων ημερών να υποχωρεί καθώς τρ...


Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η Τετάρτη για τον Άρη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε τον πονοκέφαλο των τελευταίων ημερών να υποχωρεί καθώς τρεις παίκτες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα.
Πρώτος και καλύτερος ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο ισπανός επιθετικός, ο οποίος πραγματοποιούσε ατομικό πρόγραμμα μέχρι και χθες, την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για το «el classico» της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο συνέβη και με τους Πέτρο Καμινιώτη και Νίκο Τσουμάνη, πράγμα που σημαίνει ότι ο προπονητής των «κίτρινων» ενισχύεται σημαντικά.
Από την άλλη, ο Ρούμπεν Πουλίδο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους και συνέχισε το ατομικό του. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος, του οποίου η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία και την Πέμπτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση