GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος ΝΔ – Κακλαμάνη

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της ΝΔ με τον Ν. Κακλαμάνη μετά την στάση τελευταίου οποίος ψήφισε «παρών» στο άρθρο για τις τράπεζες...


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της ΝΔ με τον Ν. Κακλαμάνη μετά την στάση τελευταίου οποίος ψήφισε «παρών» στο άρθρο για τις τράπεζες στο πολυνομοσχέδιο με αποτέλεσμα την άμεση διαγραφή του από τον Α. Σαμαρά.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας με «μπαράζ» δηλώσεων εξαπέλυσε βολές εναντίον του πρωθυπουργού και των συνεργατών του.
Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΝΔ τον διέγραψε και από το κόμμα. Παράλληλα κομματικά στελέχη σημείωναν πως ο Ν. Κακλαμάνης, και την έδρα κράτησε και ψήφισε «παρών» και αναρωτιόντουσαν για το τι θα πράξουν τα «γαλάζια» στελέχη που μετέχουν στον συνδυασμό του.
Ο Ν. Κακλαμάνης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο ζήτημα της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.
«Εχω την αίσθηση ότι δεν τον ενόχλησε τον κ. Σαμαρά το «παρών», σκέφτηκε ενδεχομένως την επόμενη ημέρα μετά την 25η Μαΐου. Αυτό ίσως σκέφτηκε και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να είμαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.
Και πρόσθεσε: «Οταν πανηγυρίζουμε -αφήστε τις δημοτικές εκλογές, ξεχάστε ότι είμαι υποψήφιος- επειδή οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν 18-20%, και σας υπενθυμίζω η μεγαλύτερη ήττα της παράταξης ήταν 33,8%, και τώρα πανηγυρίζουν για το 18 έως το 20%, βέβαια κάποιοι παλιοί, δεν θα ήμουν μόνο εγώ, θα ζητούσαμε να μας εξηγηθεί πως έγινε αυτό το πράγμα. Είναι σίγουρο ότι θα ζητούσαμε εξηγήσεις».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση