GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα της ιστορίας καταφθάνει

του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. Η ώρα της ιστορίας πλησιάζει με ταχύτατα βήματα. Θα χτυπήσει σε λίγο και τ...


του Σταύρου Βιτάλη,
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Η ώρα της ιστορίας πλησιάζει με ταχύτατα βήματα. Θα χτυπήσει σε λίγο και τη δική μας πόρτα...
Οι εξελίξεις στο γεωστρατηγικό πεδίο, είναι ραγδαίες. Η απληστία, η αλητεία, η αλαζονεία των Νεοταξιτών, τους οδηγούν σε αυτό που η πολιτική επιστήμη ονομάζει "αστάθμητος παράγοντας". Αυτό που λέει ο Λαός μας, η σπίθα που θα βάλει τη φωτιά. Και η φωτιά, είναι πια στη γειτονιά μας.

Ένα φαινόμενο, καθόλου καινούριο, στην ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών. Όλες οι αυτοκρατορίες, έτσι έπεσαν. Όταν "η ψείρα βγήκε στο γιακά". Όταν οι άνθρωποι, δεν είχαν να χάσουν παρά τις αλυσίδες τους.
Στη δύσμοιρη Πατρίδα μας, όλοι οι μικροί και ανόητοι γραβατοφόροι λογιστάκοι του πολιτικού της προσωπικού, μέσα στον απίθανο κρετινισμό τους, σφυρίζουν ακόμη αδιάφορα. Ψηφάτε καλέ κυρίες, πλεονάσματα με λεφτά για όλους, σοσιαλισμοί και αριστερές πανάκειες δια πάσαν νόσον, χιλιάδες θέσεις εργασίας, ότι σαχλό και ανόητο, παράγεται από το αριστεροδέξιο πολιτικό μαστρωπείο και αναπαράγεται στα λυματοκάναλα των εργολάβων.

Στον μοναδικό χώρο που μυρίζει ακόμη φρέσκο αγέρα ανοιξιάτικο, στον Πατριωτικό, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.
Παρ' όλες τις προσπάθειες της Νέας Τάξης να "μπλοκάρει" (ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) το ξαναγέννημα της ρίζας αυτού του Λαού, που για 3000 χρόνια έχει μάθει να επιβιώνει, ο χώρος του Πατριωτισμού, ξαναγεννιέται από τα κάρβουνα. Μια μικρή αλλά ζωντανή φλόγα ελπίδας, που είχε την τιμή να κρατήσει αναμμένη μέσα στη στάχτη, για 20 χρόνια τώρα, το Πατριωτικό Μέτωπο.
Σε αυτόν τον χώρο λοιπόν, στον οποίο γεννήθηκαν όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα του Λαού μας, ξαναγεννιέται η ελπίδα.

Και η ώρα η καλή πλησιάζει. Όσοι όρθιοι, όσοι ζωντανοί, στη γραμμή μάχης του Κινήματος.
Όχι για ψήφους. Όχι για πελατειακά παζάρια. Όχι για επενδύσεις.
Μόνο για φυλάξουμε πια Θερμοπύλες.
Εμπρός λοιπόν Έλληνα και Ελληνίδα μου. Ετοιμάσου να υποδεχθείς με αρετή και τόλμη, την ιστορία που χτυπά την πόρτα σου.

Υ.Γ. Προς τους κατά δεκάδες πια νέους εγγραφόμενους ως μέλη του Κινήματος: Δεν είμαστε κόμμα. Μην περιμένετε να σας φτιάξουμε γραφεία, να σας κάνουμε υποψηφίους. Ο καθένας στην περιοχή του, αυτοοργανωθείτε. Πάντα με πολιτική πυξίδα το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας στο χέρι. Δεν χρειάζεστε κανέναν καθοδηγητή, κανένα σωτήρα, κανένα μεσσία, κανένα αριστεροδέξιο μανιφέστο.
Πάρτε την υπόθεσή σας στα χέρια σας. Ήλθε η ώρα να γίνετε νομοθέτες, δικαστές, πολίτες/οπλίτες. Η Ισλανδία και η Ελβετία του μπαρμπα-Γιάννη του Καποδίστρια, μας δείχνουν το δρόμο.

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΣ
    ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ .........
    ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ
    ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΡΑΚΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Παρ' όλες τις προσπάθειες της Νέας Τάξης να "μπλοκάρει" (ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) το ξαναγέννημα της ρίζας αυτού του Λαού, που για 3000 χρόνια έχει μάθει να επιβιώνει, ο χώρος του Πατριωτισμού, ξαναγεννιέται από τα κάρβουνα."

    Ρε θα μας τρελλανεις?!? Η ΠΟΛΑΝ είναι κυβέρνηση και το παρακλάδι της η ΧΑ παίρνει 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση