GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής»

Υποχρέωση τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό είναι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο σεβασμός και η υπακοή στις ο...


Υποχρέωση τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό είναι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο σεβασμός και η υπακοή στις οδηγίες του νέου προπονητής της ομάδας, Φραγκίσκου Αλβέρτη.
Ο αρχηγός των «πράσινων», μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη.
«Στο χώρο που είμαστε αυτά είναι μες στο πρόγραμμα. Έχει αναλάβει καινούριος προπονητής, εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, η συγκυρία είναι δύσκολη και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα κάθε παιχνίδι είναι μεγάλης σημασίας και θέλουμε τη νίκη στην έδρα της Εφές. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι κάτω από μας στη βαθμολογία, αλλά θα είναι δύσκολο ματς. Θα πάμε εκεί για τη νίκη. Όλες οι ομάδες είναι καλές, το είδαμε και στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα», είπε ο Καστοριανός και συνέχισε:
«Ο κόουτς είναι ο προπονητής, εγώ είμαι παίκτης και θα κάνω ό,τι μου πει. Όλοι οι παίκτες θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον σεβόμαστε και να κάνουμε ό,τι μας λέει. Όλοι θέλουμε το κοινό καλό και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τον εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».
Όσο για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη; «Ανέλαβε σε μια περίοδο μετά τον κ. Ομπράντοβιτς, που είχε κατακτήσει τα πάντα. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο, αλλά είχε το σθένος και την αποφασιστικότητα να πάρει την ομάδα και να την καθοδηγήσει. Είχαμε καλά αποτελέσματα, πήραμε τίτλους… Τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν μια καλή εμπειρία, ζήσαμε όμορφες στιγμές, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση