GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία της ΓΣΕΒΕΕ κατά των «ρυθμίσεων» του ΟΑΕΕ και της υπερφορολόγησης

Σε σύγκεντρωση διαμαρτυρίας κατά της εξοντωτικής υπερφορολόγησης, των δρακόντειων προστίμων και των παράλογων «ρυθμίσεων» του ΟΑΕΕ κ...


Σε σύγκεντρωση διαμαρτυρίας κατά της εξοντωτικής υπερφορολόγησης, των δρακόντειων προστίμων και των παράλογων «ρυθμίσεων» του ΟΑΕΕ καλεί για τις 2 μετά το μεσημέρι της Κυριακής η ΓΣΕΒΕΕ.
Η συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα «Η ζωή μας δεν είναι αναλώσιμη» θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της συνομοσπονδίας, Γιώργο Καββαθά, «τα τελευταία 4 χρόνια 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτα, 1 στις 2 είναι στο κόκκινο ενώ την ίδια στιγμή 1.000.000 επαγγελματίες και βιοτέχνες καθώς και οι οικογένειές τους είναι ανασφάλιστοι».
Τα βασικά αιτήματα της ΓΣΕΒΕΕ είναι:
να σταματήσει η υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις οδηγεί στον αφανισμό
να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις που αφορούν στα υπέρογκα φορολογικά πρόστιμα.
να μην μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις.
να εκλογικευτούν οι ρυθμίσεις των οφειλών των ΜμΕ προς τον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ έτσι ώστε και να μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ταμείων.
να αποποινικοποιηθούν οι οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.
να αποκατασταθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να διαχωριστεί η ασφαλιστική ενημερότητα από τη θεώρηση των βιβλιαρίων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση