GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Γιουνάιτεντ μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ»

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, μπορεί να κατακτήσει το φετινό Τ...


Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, μπορεί να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και στα σενάρια που τον ήθελαν διάδοχο του Άλεξ Φέργκιουσόν στην Γιουνάιτεντ.
«Δεν ξέρω αν ο Σερ Άλεξ είχε σκεφτεί εμένα για την Γιουνάιτεντ ή όχι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Τσέλσι και πρόσθεσε:
«Ήξερε ήδη ότι ήθελα να πάω στην Τσέλσι. Είχα μιλήσει μαζί του μετά από τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι και του είχα πει το τι θέλω να κάνω, ότι η Τσέλσι ήταν αυτό που ήθελα, η κατεύθυνση που ήθελα να ακολουθήσω».
Ο 51χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Όσο για τον Ντέιβιντ Μόγες, πήγε σε μια καινούρια ομάδα, μια ομάδα που είναι μια νέα πραγματικότητα για αυτόν και προσαρμόζεται» και κατέληξε:
«Η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη. Μπορεί ακόμα να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση