GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άραγε κ. Μπουτάρη θα πληρώσετε ο ίδιος την αμοιβή αυτών που με απευθείας ανάθεση επιλέξατε;

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απευθείας ανάθεση της υπόθεσης υπεξαίρεσης σε εξωτερικό συνεργάτη και όχι στην νομική υ...



Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απευθείας ανάθεση της υπόθεσης υπεξαίρεσης σε εξωτερικό συνεργάτη και όχι στην νομική υπηρεσία του Δήμου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ¨Συμμαχία Πολιτών¨, Μάκης Στεργίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η διοίκηση Μπουτάρη ευαγγελίστηκε οικονομική εξυγίανση, ξέχασε όμως έναν από τους σημαντικότερους κανόνες της, τη διαφάνεια! Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια απόφαση που μόνο αυτή η διοίκηση μπορούσε να πάρει. Στη δικαστική διαμάχη με τον κ. Σαξώνη, την υπεράσπιση του Δήμου, αντί να την αναλάβει η Νομική του υπηρεσία, όπως πρότειναν όλες οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις πλην του ΣΥΡΙΖΑ, την ανέθεσαν απευθείας σε εξωτερικούς συνεργάτες και μάλιστα με αμοιβή 88.560 ευρώ.
Όμως δεν σταματάει εδώ η υπόθεση. Ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ακύρωσε την παραπάνω ανάθεση ως ελλιπή, ασαφή και αόριστη! Με απλά λόγια, ο Δήμος δεν πρέπει να πληρώσει αυτή την αμοιβή στους ¨εξωτερικούς συνεργάτες¨ δικηγόρους. Άραγε κ. Μπουτάρη θα πληρώσετε ο ίδιος την αμοιβή αυτών που με απευθείας ανάθεση επιλέξατε; Άραγε τέτοιες πρακτικές τις θεωρείτε οικονομική εξυγίανση; Άραγε αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι θα σέβεστε τα χρήματα των δημοτών; Κουράσατε με τα επικοινωνιακά παιχνίδια και την αυτοπροβολή σας. Φτάνει πια»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση