GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν Δευτέρα και Τρίτη οι φαρμακοποιοί

Σε 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία προχωρά την Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ)...


Σε 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία προχωρά την Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), αντιδρώντας στις αφόρητες, όπως αναφέρει, πιέσεις της τρόικας και «όλων όσων θέλουν να διαλύσουν τα φαρμακεία».
Ειδικότερα, οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στην επιμονή των εκπροσώπων της τρόικας που αφορούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των ιδιωτικών φαρμακείων και στα πληθυσμιακά κριτήρια για την ίδρυση αυτών, στην απελευθέρωση των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) και στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας.
Επίσης, ο ΠΦΣ αντιδρά στα σχέδια για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ιδιωτικών φαρμακείων, αναφερόμενος στα σχέδια, όπως τονίζει, για εξαγορά φαρμακείων από κεφαλαιούχους μη φαρμακοποιούς και την δημιουργία αλυσίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση