GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο δασκάλα μετά από επίθεση από γονείς μαθητή

Βίαιη επίθεση δέχτηκε νεαρή δασκάλα στην Κατερίνη από γονείς μαθητή, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει. Η νεαρή ...


Βίαιη επίθεση δέχτηκε νεαρή δασκάλα στην Κατερίνη από γονείς μαθητή, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει.
Η νεαρή δασκάλα, που εργάζεται ως αναπληρώτρια σε δημοτικό της Κατερίνης, περπατούσε σε δρόμο της πόλης, όταν γονείς μαθητή, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει, της επιτέθηκαν και την ξυλοκόπησαν.
"Μας πληγώνει αφάνταστα το γεγονός να δέχεται βίαιη επίθεση νεαρή συνάδελφος μας, η οποία καταγόμενη από μακριά, υπηρετεί στην πόλη μας με μισθό 650 ευρώ (με ό,τι αυτό σημαίνει) και αντί να τυγχάνει αναγνώρισης, να μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο του νομού" επισημαίνεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς τα "ζώα" [ας με συγχωρέσουν τα ζώα] θα είναι πάντα "ΖΩΑ".
    Στην Ελλάδα
    πότε θα μάθουμε αν έχουμε διαφορές με κάποιον ότι τις λύνουμε ή με κουβέντα ή στο δικαστήριο.
    ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση