GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσία Παναγιωτόπουλου η πρώτη συνεδρίαση του ΕΜΣΤ

Στην πρώτη συνεδρίαση τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης παρέστη σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και...


Στην πρώτη συνεδρίαση τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης παρέστη σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.
«Θα συνεργαστούμε στενά με τον νέο Πρόεδρο καθηγητή κ. Κλαμαρή, τα μέλη τού ΔΣ και τη Διευθύντρια κα Αννα Καφέτση, καθώς και με τον φορέα διαχείρισης του έργου με δυο σκοπούς:

Αφ’ ενός τη χρηστή, σωστή και αποτελεσματική διοίκηση, αφ’ ετέρου τον προγραμματισμό των εγκαινίων πριν από τον Ιούνιο», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη του νέου ΔΣ και συγκεκριμένα στους κκ Νικόλαο Κλαμαρή (Πρόεδρο), Σοφία Στάικου (Αντιπρόεδρο), Αγγελο Αντωνόπουλο, Αθανάσιο Κυρατσού, Βικτωρία Ευθυμιάδου, Χρήστο Βλασσόπουλο, Νικόλαο Βερνίκο, Αφροδίτη Λίττη και Μιχάλη Παπαδάκη, που συμμετείχαν στη συνεδρίαση μαζί με τη Διευθύντρια του ΕΜΣΤ.
Στη συνεδρίαση, κατά την οποία τέθηκαν οι προτεραιότητες για την ολοκλήρωση και λειτουργία του ΕΜΣΤ, ο υπουργός ζήτησε να ορισθεί και επιτροπή εγκαινίων, η οποία και συγκροτήθηκε τελικά υπό τον κ. Βερνίκο.
«Πιστεύω στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Εχουμε καταπληκτικές μόνιμες συλλογές και ένα μοναδικό κτίριο, που τώρα αποκαλύπτεται. Μπορούμε και θα δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ανάτασης για τη χώρα», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χθες ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και καθένα ξεχωριστά τα μέλη του απερχομένου συμβουλίου για την προσφορά τους.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση