GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι προσωπικές μου στιγμές έγιναν αντιληπτές λόγω κρυφών φωτογράφων»

Για τις προσωπικές της στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε η Έλενα Ράπτη, διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν είχε κ...

Για τις προσωπικές της στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε η Έλενα Ράπτη, διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν είχε καμία πρόθεση να γίνουν αντιληπτές.

«Τον τελευταίο καιρό κάποιες προσωπικές στιγμές έγιναν αντιληπτές λόγω κρυφών φωτογράφων. Ουδεμία πρόθεση υπήρξε αυτές να γνωστοποιηθούν και ουδεμία ανάγκη να τις μοιραστώ με κανέναν», είπε η Έλενα Ράπτη μιλώντας στο Μακεδονία TV.

«Ωστόσο, οφείλω να σας πω», πρόσθεσε η ίδια, «ότι για μένα τα τελευταία 15 χρόνια υπήρξαν τόσο πειθαρχημένα στη δουλειά , οπότε προσωπικές στιγμές μπορώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ίσως κάποια Σαββατοκύριακα και κάποιες ώρες μέσα σ’ αυτά. Θα ‘ναι με την οικογένειά μου; Θα ‘ναι με τις προσωπικές μου επιλογές; Θα ‘ναι με τις φίλες μου; Όμορφα να ‘ ναι…»

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση