GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στ. Θεοδωράκης τα "άκουσε" στα Χανιά...

Επίθεση λεκτική δέχτηκε ο ιδρυτής του κόμματος "Το Ποτάμι"  Στ. Θεοδωράκης στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν την ώρα της ομιλίας του κ.....

Επίθεση λεκτική δέχτηκε ο ιδρυτής του κόμματος "Το Ποτάμι"  Στ. Θεοδωράκης στα Χανιά.
Όλα ξεκίνησαν την ώρα της ομιλίας του κ.. Κάποια στιγμή ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος, με έντονη την κρητική προφορά απευθύνθηκε στον ίδιο λέγοντας του:
"Για το ενάμισι εκατ. ανέργους είπατε τίποτα;"
"Ναι" του απαντά ο κ. Θεοδωράκης αλλά δεν αρκεί αυτό στον κύριο ο οποίος επιμένει:
"Για την παγκόσμια κρίση είπατε τίποτα; Τίποτα δεν είπατε", ακούγεται να λέει.
Στο twitter του ο Σ. Θεοδωράκης έγραψε σχετικά με το περιστατικό:
"Ο άνθρωπος μου ζήτησε δακρυσμένος συγγνώμη στο τέλος. Αρκετά."
Την Κυριακή πάντως συνέχισε την περιοδεία του μιλώντας στο Ηράκλειο.
Επισκέφτηκε την έκθεση κρασιών "ΟΙΝΟΤΙΚΑ" στις Μαλάδες και έκανε μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου συνομιλώντας με πολίτες.
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δε σχολιάζει και δεν μένει στις δημοσκοπήσεις γιατί κάθε μέρα "το Ποτάμι" περνάει από δημοσκόπηση.
Επίσης επισήμανε ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση, και δεν θα μπορούσε να του γίνει, να ηγηθεί της μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, όπως είχε πει ο κ. Μπίστης.
""Το Ποτάμι" είναι ποτάμι, είναι μόνο του, έχει πολύ κόσμο ήδη θα έχει κι άλλο στη συνέχεια, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι συμπράξεις, ούτε οι διαπραγματεύσεις σε κλειστά δωμάτια, ούτε οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θα προχωρήσουμε, θα είναι όλα διάφανα και ο σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε το Ποτάμι", είπε.

Ο Θεοδωράκης τρώει κράξιμο στα Χανιά από CDemo83

1 σχόλιο

  1. Τα χαιρετίσματά μου στον κύριο Μπόμπολα κύριε Θεοδωράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση