GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτη συμπεριφορά και βωμολοχίες οδηγού της ΕΘΕΛ...

Περίπου στις 9:30 το βράδι σήμερα επιβιβάστηκα από στάση της Θηβών. Ο οδηγός φαινόταν να μάλωνε με κάποια επιβάτιδα με αποτέλεσμα να...


Περίπου στις 9:30 το βράδι σήμερα επιβιβάστηκα από στάση της Θηβών. Ο οδηγός φαινόταν να μάλωνε με κάποια επιβάτιδα με αποτέλεσμα να είχε παρατήσει το λεωφορείο στην μέση του δρόμου με ανοιχτές τις πόρτες και να αρνούνταν να ξεκινήσει ώπου τελικά το έκανε όταν άκουσε ότι κάποιος επιβάτης τραβάει βίντεο.
Σε δυό στάσεις έπειτα ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο που έχασε αλλά σταμάτησε στο φανάρι 15 μέτρα από την στάση.

Ο οδηγός με φωνές και χλευασμούς άρχισε να βρίζει τον ηλικιωμένο κύριο λέγοντας του "γιατί δεν έτρεχες να με προλάβεις ρε παλιομ..... τώρα θα πάρεις τα α... μου που θέλεις να σου ανοίξω".
Στην στάση στο μετρό Ανθούπολης ο κύριος έκανε το ίδιο ακριβώς με χειρονομίες και χλευασμούς σε μια κοπέλα που δεν πρόλαβε να επιβιβασθεί γιατί έκλεισε απότομα τις πόρτες.
Ένας νεαρός από τους περαστικούς βλέποντας την απαράδεκτη σκηνή άνοιξε στην κοπέλα την πόρτα με τον μηχανισμό κινδύνου απ'έξω και ο οδηγός παράτησε όλους τους επιβάτες και το λεωφορείο και βγήκε και άρχισε να βρίζει!
Συγνώμη με πιο δικαίωμα ο κάθε οδηγός συμπεριφέρεται έτσι σε επιβάτες που θέλουν να επιβιβασθούν και να χτυπήσουν το εισιτήριο τους;
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από ντοπή και μακάρι να βρεθούν επιβάτες που κατέγραψαν το γεγονός σε βίντεο να σας στείλουν το υλικό για να το δει ο κόσμος με τα μάτια του!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση