GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Τα πολλά αντικείμενα που έπεσαν προς το φινάλε του ντέρμπι είναι πιθανότατο πως θα επιφέρουν ένα βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό. Ωστό...

Τα πολλά αντικείμενα που έπεσαν προς το φινάλε του ντέρμπι είναι πιθανότατο πως θα επιφέρουν ένα βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο η ποινή μπορεί να είναι και τιμωρία της έδρας, εξαιτίας του πλαστικού ποτηριού που έπεσε στο πρόσωπο του τεχνικού των «πράσινων».

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ , που αναφέρεται σε ρίψη αντικειμένων και συγκεκριμένα στο εδάφιο β), "εάν η ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένου είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα εκ μέρους του διαιτητή (σ.σ. πράγμα που συνέβη"), τιμωρείται με χρηματική ποινή 35.000 ευρώ".

Στο εδάφιο γ) αναφέρεται: "Εάν με την επανέναρξη του αγώνα επαναληφθεί η ρίψη αντικειμένων (σ.σ. πράγμα που επίσης συνέβη) και υπάρξει προσωρινή διακοπή του αγώνα άνω των 15 λεπτών, τιμωρείται με χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 έως 2 αγωνιστικών".

Στην προκειμένη περίπτωση, το εδάφιο γ) δεν βρίσκει εφαρμογή, καθώς δεν υπήρξε 15λεπτη διακοπή.

Ωστόσο, στο εδάφιο ε) αναφέρεται το εξής: "Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλονται οι ποινές που αναφέρονται στην περίπτωση γ)".

Αν από τους γιατρούς και τις εκθέσεις προκύψει πως ο Γιάννης Αναστασίου, τραυματίστηκε έστω και ελαφρά, υπάρχει κίνδυνος για τον Ολυμπιακό τιμωρίας 1-2 αγωνιστικών και επιβολής προστίμου, ύψους ως και 60.000 ευρώ.
Τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι με τον Πανθρακικό (15/3) και με τον Άρη (30/3), όμως δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για το Κύπελλο. Με δεδομένο πως η μοναδική κενή ημερομηνία φαντάζει η 12η Μαρτίου για να γίνει ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αν έχει επιβληθεί τιμωρία έδρας, τότε θα εκτιθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η καλύτερη ομάδα έχει: Τα κατάλληλα ΝΤΟΠΝΙΓΚ.. εεε αν ξεφύγει και πεθάνουν μερικοί μέσα στο γήπεδο δεν τρέχει και ΤΊΠΟΤΑ: ΤΑ νεφρά του ΓΚΑΛΤΕΤΙ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΑΚΌΜΑ

    Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΆΔΑ: έχει κάλυψη από ΟΛΟ το κράτος σε ΌΛΑ..αλήθεια οι ιπτάμενοι WADA τι κάνουν ...


    Η Ζαν Πάουλι έπεσε στην Γερμανία για ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο ..ΕΔΏ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ, ΕΠΟ και η σούπα λινγκ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ γενική σύρραξη με ΝΕΚΡΟΥΣ;...Ανίκανοι παράγοντες ανίκανο ΚΡΑΤΟΣ,,ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ , OXI στην ΟΥΕΦΑ γιατί εκεί είναι ο γιος του Θεοδωρίδη και τα σκουπίζει...

    Μας περνάνε όλους ΜΑΛΑΚΕΣ οι ΑΛΗΤΕΣ....ΝΤΟΠΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση