GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβάζει στροφές ο Μάρτενς

Από το καλό στο καλύτερο πάνε τα πράγματα για τον Μάαρτεν Μάρτενς. Ο Βέλγος μέσος του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τετάρτης (5/3) έβγαλε σε φ...


Από το καλό στο καλύτερο πάνε τα πράγματα για τον Μάαρτεν Μάρτενς.
Ο Βέλγος μέσος του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τετάρτης (5/3) έβγαλε σε φουλ ρυθμούς το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη.
Επίσης ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Μαντούρο και Χούσεν να μην προπονούνται λόγω της επιβάρυνσης από τα προηγούμενα συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως απόντες ήταν και οι διεθνείς της ομάδας.
Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις του «δικέφαλου» επέστρεψε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος είχε λείψει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Στα θετικά είναι ότι ο Μιγκέλ Βίτορ έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση και δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Τέλος, ο Γεωργιάδης έδωσε έμφαση στις ασκήσεις της τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων μέσα από συνεργασίες.
Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη (6/3) το απόγευμα, στη Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση