GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Μπέιλ μπορεί να γίνει θρύλος στην Ρεάλ»

Στον Ραούλ, στον Ζιντάν αλλά και στους δύο… Ρονάλντο μπορεί να μοιάσει ο Γκάρεθ Μπέιλ και να γίνει θρύλος στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως α...


Στον Ραούλ, στον Ζιντάν αλλά και στους δύο… Ρονάλντο μπορεί να μοιάσει ο Γκάρεθ Μπέιλ και να γίνει θρύλος στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανέφερε ο Ίκερ Κασίγιας.
«Θρύλος είναι μια λέξη που μπορεί να χρησιμοποιείται πολύ. Όμως, ο Μπέιλ έχει αποδείξει ήδη ότι έχει το ταλέντο να γίνει ένας θρύλος στην Ρεάλ Μαδρίτης» ανέφερε ο Ισπανός τερματοφύλακας και πρόσθεσε:
«Κατά την διάρκεια της θητείας μου εδώ, έχω δει πραγματικούς θρύλους, όπως ο Ραούλ, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο και τώρα ο Κριστιάνο».
Ο 32χρονος πορτιέρο κατέληξε: «Ο Γκάρεθ είναι ένα νέο παιδί και αν περάσει τα καλύτερά του χρόνια εδώ, τότε θα μπορέσει να βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ. Πρέπει να παίξει ένα μεγάλο ρόλο στην Ρεάλ, κατακτώντας τρόπαια».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση