GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μαγκριώτης: Δικαιολογημένα ο Θεσσαλονικιός είναι δύσπιστος απέναντι στο μετρό

Στους λόγους που δημιούργησαν τα διαχρονικά προβλήματα στην κατασκευή του μετρό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑ...


Στους λόγους που δημιούργησαν τα διαχρονικά προβλήματα στην κατασκευή του μετρό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώνταςστον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα και με την ιδιότητα του πρώην υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο κ. Μαγκριώτης, αφού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους “o Θεσσαλονικιός δικαιολογημένα είναι δύσπιστος απέναντι στο μέτρο”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τόνισε τα εξής:
“Τα προβλήματα τα βασικά έχουν ξεπεραστεί, αυτά τώρα είναι δευτερεύοντα. Μπορούν και πρέπει να ξεπεραστούν με την συνεργασία όλων μας. Ο κατασκευαστής είναι βέβαιο ότι έχει κάποια εύλογα αιτήματα, λόγω των λαθών με τα οποία ξεκίνησε η κατασκευή το 2006 και η πρόχειρη μελέτη. Από εκεί και πέρα όμως διεκδικεί, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το κακώς εννοούμενο ιδιωτικό συμφέρον απέναντι στο δημόσιο συμφέρον, πολύ περισσότερα απ’ ότι δικαιούται. Θα πρέπει πολύ γρήγορα με την διαιτησία που ορίζει ο Νόμος, να προχωρήσει η διαιτησία, να λύσει και αυτές τις διαφορές, έχοντας πάντα υπόψιν το δημόσιο συμφέρον, όχι απλώς να ικανοποιήσουμε τον εργολάβο, το δημόσιο συμφέρον, την πόλη μας, την ταλαιπωρία των πολιτών και την ανάγκη που έχουμε να ολοκληρωθεί εγκαίρως το έργο”.
e-saloniki.gr

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος20 Μαρ 2014, 10:59:00 μ.μ.

    ΕΚΑΣ
    Από το 2014 στους συνταξιούχους με αναπηρία 80%
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ψηφίστηκε σε ένα άσχετο νομοσχέδιο η τροπολογία για το ΕΚΑΣ που θα χορηγείται στους συνταξιούχους αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 80% ανεξάρτητα από όριο ηλικίας.

    Να σημειώσουμε εδώ ότι την
    και γι'αυτή την απόφαση δεν έχει εκδοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος και φυσικά όλοι οι συνταξιούχοι με αναπηρία 80% θα περιμένουν την ανάκαμψη της οικονομίας για να δούνε το ΕΚΑΣ στην τσέπη τους.

    ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΥ ΆΓΙΟΥ ΠΟΤΕ; ΡΕΕΕ ΑΣ ΣΤΗΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ....ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος20 Μαρ 2014, 11:39:00 μ.μ.

    Και δεν είμαι ούτε ήμουν συριζαιος ούτε κλούβιο αυγό, ούτε δραχμόλογος ,ο αείμνηστος Δολοφονημένος Παύλος Μπακογιάννης έλεγε ...{δεν θα έχει σημασία στο μέλλον πως θα λέγετε ένα νόμισμα ΑΛΛΑ με τι όπλα έχεις να το υπερασπίζεις ,εμείς όπλα δε έχουμε άρα χρειαζόμαστε ισχυρή διπλωματία για το συμφέρον όλων μας Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ} ...
    ΚΑΙ.. ΤΟΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ...

    Κάνετε κύριοι όλοι σας τα αυτονόητα ΙΣΟΝΟΜΊΑ ΛΈΓΕΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση