GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη συναγερμού στα στενά της Μάλακα. Δεν βρέθηκαν πουθενά συντρίμμια του Boeing

Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι στιγμής έρευνες στα στενά της Μάλακα, μετά από σήμα που εξέπεμψε παράκτιος σταθμός της Ινδονησίας κα...


Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι στιγμής έρευνες στα στενά της Μάλακα, μετά από σήμα που εξέπεμψε παράκτιος σταθμός της Ινδονησίας και το οποίο έκανε λόγο για ύπαρξη αντικειμένων, που ενδεχομένως να ανήκουν σε επιβάτες της «εξαφανισμένης» πτήσης της Malaysia Airlines στην περιοχή.
Αναλυτικότερα, το πρωί της Κυριακής ο παράκτιος σταθμός στην Ινδονησία εξέπεμψε σήμα εκτάκτου ανάγκης προς όλα τα παραπλέοντα πλοία – ανάμεσα στα οποία και ένα ελληνικό δεξαμενόπλοιο – για να σπεύσουν στο στίγμα που τους δόθηκε, προκειμένου να εξακριβώσουν αν όντως υπάρχουν στο νερό σημάδια του μοιραίου αεροσκάφους.
Τελικά, στην επιφάνεια της θάλασσας δεν βρέθηκε κανένα αντικείμενο ή κάποιο ίχνος με αξιωματικό του σκάφους να αναφέρει, μάλιστα, ότι η κατάσταση στην περιοχή δεν θυμίζει σε τίποτα περιοχή όπου διεξάγονται εντατικές έρευνες.
Με βάση τις ίδιες πηγές, ο σταθμός της Ινδονησίας «είδε» στη θάλασσα να επιπλέουν αντικείμενα, τα οποία ενδεχόμενως να ανήκαν στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση