GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EKTAKTO: Σήματα από το χαμένο Boeing ανακοίνωσε ότι έλαβε η εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat

Η παγκόσμια εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat αποκάλυψε σήμερα ότι έλαβε αυτοματοποιημένα σήματα από το αεροσκάφος της Mala...


Η παγκόσμια εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat αποκάλυψε σήμερα ότι έλαβε αυτοματοποιημένα σήματα από το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που έχει εξαφανιστεί  από το περασμένο Σάββατο.
Η Inmarsat, μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο , ανέφερε τα συμπεράσματά της στην ιστοσελίδα της, αλλά δεν αναφέρει πότε ή το χρονικό διάστημα που έλαβε τα σήματα.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Inmarsat:
«Οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν στο συνεργάτη μας SITA , η οποία με τη σειρά της τις γνωστοποίησε στη Malaysia Airlines» είπε σε δήλωση του εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από την εταιρεία του αεροσκάφους.

Η SITA είναι μια παγκόσμια εταιρεία ειδική στις επικοινωνίες των αεροπορικών μεταφορών και της τεχνολογίας των πληροφοριών.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί , το Reuters ανέφερε ότι οι δορυφόροι έλαβαν ηλεκτρονικά σήματα από το αεροσκάφος μετά την εξαφάνισή του, το οποίο ανέφερε ότι το σύστημα συντήρησης του αεροσκάφους ήταν «ενεργοποιημένο και έτοιμο προς επικοινωνία» με δορυφόρους στο διάστημα .
Επικαλούμενη πηγές , η έκθεση αναφέρει ότι το σύστημα εκπέμπει σήματα περίπου μία φορά κάθε ώρα και στην περίπτωση του MH370 , ακούστηκαν περίπου πέντε ή έξι τέτοια σήματα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το αεροσκάφος συνέχισε να πετά για κάποιες ώρες αφότου εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ. koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση