GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

El clasico στον ΟΤΕ TV

Εξαιρετικά πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV αυτή την εβδομάδα, όπου δεσπόζει το el clasico Ρεά...


Εξαιρετικά πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV αυτή την εβδομάδα, όπου δεσπόζει το el clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.
Οι διεκδικητές του τίτλου στην Ισπανία κοντράρονται ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD, την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 22.00, προσφέροντας στους συνδρομητές του OTE TV σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.
Ακολουθούν άλλα σπουδαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, όπως αυτό του Λονδίνου, Τσέλσι-Άρσεναλ (Σάββατο 22 Μαρτίου, 14.45 OTE SPORT 1HD) και του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, οι αναμετρήσεις Μπορούσια Ντόρτμουντ-Σάλκε (Τρίτη 25 Μαρτίου, 21.00 OTE SPORT 2HD), Λάτσιο-Μίλαν (Κυριακή 23 Μαρτίου, 21.45 OTE SPORT 5), Ναπολι-Φιορεντίνα (Κυριακή 23 Μαρτίου, 19.30 OTE SPORT 5), Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης (Τετάρτη 26 Μαρτίου, 23.00 OTE SPORT 3HD) και Μπαρτσελόνα-Θέλτα (Τετάρτη 26 Μαρτίου, 21.00 OTE SPORT 3HD), αλλά και τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.
Στα μηχανοκίνητα, από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον εναρκτήριο αγώνα του Moto GP από την πίστα Λοσάιλ του Κατάρ, μαζί με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και, φυσικά, τη σπουδαία μάχη ανάμεσα στους Ισπανούς Μαρκέθ, Λορένθο, Πεδρόσα και τον Βαλεντίνο Ρόσι, που θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 3HD. Επιπλέον για τους φίλους του τένις, οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο, συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο στα τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, δίνοντας αυτή τη φορά ραντεβού στο Μαιάμι. Επιπλέον στα αστέρια του ΝΒΑ που μονομαχούν για την είσοδο στα πλει-οφς, συντροφιά κάνουν και οι εκκολαπτόμενοι αστέρες από το NCAA για το March Madness.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, μην τολμήσετε και δώσετε το Ελληνικό και την παραλιακή ζώνη της Αθήνας σε Τούρκους επιχειρηματίες, δηλαδή στο Τούρκικο κράτος, όπως κάματε με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και το Μικρολίμανο, την Αρχαία Μουνιχία στον Πειραιά όπου ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .
    ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ;
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
    Η ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ! ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση