GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνητικές εντυπώσεις άφησε η Formula 1

Αρνητικές εντυπώσεις άφησε η έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 που φιλοξενήθηκε στην πίστα της Μελβούρνης. Τα Μέσα της Αυστραλ...


Αρνητικές εντυπώσεις άφησε η έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 που φιλοξενήθηκε στην πίστα της Μελβούρνης.
Τα Μέσα της Αυστραλίας χαρακτήρισαν το γκραν πρι βαρετό εξαιτίας των πολλών αλλαγών στα μονοθέσια, αλλά και στους κανονισμούς. Μάλιστα, η εφημερία “Age” πρότεινε στους υπεύθυνους να αντιδράσουν άμεσα, ώστε να βελτιώσουν το θέαμα των αγώνων.

«Ίσως να μην είναι η μέρα που πέθανε η Formula 1, αλλά το γκραν πρι της Αυστραλίας ήταν πολύ βαρετό από τις πολλές αλλαγές στους κανονισμούς. Ο ήχος των μονοθεσίων ήταν φοβερός, ο αγώνας ήταν ανιαρός και το θέαμα εντελώς απογοητευτικό. Οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος της Formula 1 μαζί με τις ομάδες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επειγόντως τις ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί», ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας «Age», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Αν δεν ήταν η πολύ καλή απόδοση του ήρωα, Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση το κοινό δεν θα είχε τίποτα να περιμένει».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση