GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κλεψύδρα δείχνει 1951* ώρες ακόμα...

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου. Οι ευρωεκλογές είναι,πια,όχι μετά από πάρα πολλές ώρες... Είναι μετά από 1951 ώρες (θα γίνουν την Κυριακή 25 Μ...

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου.

Οι ευρωεκλογές είναι,πια,όχι μετά από πάρα πολλές ώρες...
Είναι μετά από 1951 ώρες (θα γίνουν την Κυριακή 25 Μάη 2014).
Είναι οι τελευταίες 1951 ώρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με περιτύλιγμα κομμάτων εξουσίας.
Μετά τη συντριβή που θα υποστούν στις ευρωεκλογές,ποτέ στο μέλλον δεν θα κερδίσουν εκλογές, δεν θα μπούν σε κυβέρνηση. Θα είναι πάντα αντιπολιτευτικά κόμματα,και με  ιανδήποτε νέα ονόματα.
Οριστικά, μπαίνουν, ουσιαστικά, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας,ως επίσης και η δουλικότητα απέναντι σε ΕΕ και ΗΠΑ. Η κλεψύδρα σήμερα, 4 Μάρτη 2014, δείχνει 1951 ώρες ακόμα (παίρνω από σήμερα 11 μ.μ., έως 7 π.μ. θερινή ώρα που ανοίγουν οι κάλπες).

* Γιατί 1951 ;; Το 1951 γεννήθηκε ο Αντ.Σαμαράς και μάλιστα έχει γενέθλια την προπαραμονή των ευρωεκλογών.Πολιτικά μαύρα γενέθλια θα έχει φέτος...

1 σχόλιο

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση