GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ρωσία θα έπρεπε να αποβληθεί μόνιμα από τη G8, σύμφωνα με τον Κάμερον

H ομάδα των G8 πρέπει να εξετάσει τη μόνιμη αποβολή της Ρωσίας από τις συνεδριάσεις της, αν η Μόσχα κάνει και άλλα βήματα προς τη πρ...


H ομάδα των G8 πρέπει να εξετάσει τη μόνιμη αποβολή της Ρωσίας από τις συνεδριάσεις της, αν η Μόσχα κάνει και άλλα βήματα προς τη προσάρτηση της Κριμαίας.
Τα παραπάνω δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς για την αναστολή της συμμετοχής της Ρωσίας στις συνεδριάσεις της G8.

«Αυτή τη στιγμή η πρόσκληση ισχύει. Όσο για την G8 έχουμε αποφασίσει να αναστείλουμε τη συμμετοχή της Ρωσίας. Θα υπάρχουν επτά χώρες που θα συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής, χωρίς τη Ρωσία», δήλωσε ο Φαμπιούς στο ραδιόφωνο Europe1.
Επίσης, ο Φαμπιούς είπε ότι η Γαλλία εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρώσει την πώληση γαλλικών πολεμικών πλοίων Mistral στη Ρωσία, εάν ο Πούτιν συνεχίσει να προκαλεί.

2 σχόλια

  1. εγγλεζοι ραδιουργοι αφήστε
    την ρωσια και βγαλτε τα ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
    ΠΑΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .....ΣΚΕΤΟΙ
    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΑΝΕΙΖΑΤΕ 1 ΠΑΙΡΝΑΤΕ
    1001. ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΔΙΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ 1453 .ΜΑΘΑΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει. Θα κάνει τους G1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση