GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμετοχή στο 5ο agro quality festival στην Αθήνα

Στο 5ο AGRO QUALITY FESTIVAL που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην... Αθήνα από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2014 θα συμ...


Στο 5ο AGRO QUALITY FESTIVAL που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην... Αθήνα από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2014 θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Φεστιβάλ AGRO QUALITY FESTIVAL διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την υλοποίηση σειράς δράσεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου 4-6 Απριλίου 2014.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχει στο 5ο AGRO QUALITY FESTIVAL με ένα περίπτερο 200 τ.μ, όπου θα προβάλλονται τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα (ελαιόλαδο-ελιές, κρασιά, όσπρια, οπωροκηπευτικά, βιολογικά, αρωματικά/φαρμακευτικά φυτά, αρτοσκευάσματα, τυροκομικά-γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, μέλι κλπ.), τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής και αποτελούν προϊόντα-σημαία της Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία περιλαμβάνονται και στο Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων της Π.Κ.Μ. Στόχος της συμμετοχής είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της ΠΚΜ και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στo συγκεκριμένο φεστιβάλ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ξεχωριστό stand για κάθε επιχείρηση), χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 21 Μαρτίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

· Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλύπτει την ενοικίαση του χώρου (4-8 τ.μ. ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών) και τη διαμόρφωση με το βασικό εξοπλισμό .

· Το κόστος διαμονής και μετάβασης θα βαρύνει αποκλειστικά τις επιχειρήσεις.

· Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

· Το φεστιβάλ θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα (λιανική πώληση προϊόντων).

· Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλλοίωτα προϊόντα (γαλακτοκομικα/τυροκομικά, αλλαντικά, προϊόντα κρέατος κλπ) καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ AGRO QUALITY FESTIVAL:
ΠΑΡΑΣΚΕΥH, 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 : 16:00-20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ, 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 : 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 : 10:00-22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση