GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ποτάμι» στα Χανιά

Με συνάντηση του Στ.Θεοδωράκη με πολίτες στο Δημοτικό κήπο των Χανίων ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία «Το ποτάμι». Ο δημιουργό...


Με συνάντηση του Στ.Θεοδωράκη με πολίτες στο Δημοτικό κήπο των Χανίων ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία «Το ποτάμι». Ο δημιουργός της κίνησης βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά απ” όπου έχει ξεκινήσει την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στους τέσσερις νομούς του νησιού, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η Ήπειρος.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διεργασίες για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου.
Η πρώτη του επαφή με τους συντοπίτες του έγινε στη γενέτειρα του, το χωριό Δραπανιάς, και οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο λογαριασμό της κίνησης στο twitter @ToPotami.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραμείνει στην Κρήτη τρεις ημέρες και ένας από τους σταθμούς στην περιοδεία του θα είναι η συνάντηση αύριο με τους οινοποιούς της Κρήτης οι οποίοι για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιούν την Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.
Στο Ρέθυμνο θα συναντηθεί με κατοίκους της πόλης που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους σε μία σειρά κρίσιμων τομέων για την περιοχή, ενώ παρεμβαίνουν δυναμικά και σε θέματα Πολιτισμού καθώς και με νέους ανθρώπους από το Λασίθι που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και στην εκπαίδευση.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση