GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ "βράζουν" στο Λιμάνι;

Και αντιαθλητικό παιχνίδι και φραστικές προκλήσεις... Στον Ολυμπιακό δεν «βράζουν» μόνο με τον Τάσο Κάκο αλλά και με τους ποδοσφαιρι...


Και αντιαθλητικό παιχνίδι και φραστικές προκλήσεις... Στον Ολυμπιακό δεν «βράζουν» μόνο με τον Τάσο Κάκο αλλά και με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θεωρώντας πως «ξέφυγαν» με τη συμπεριφορά τους.

Αυτοί που μπήκαν κυρίως στο «σημάδι» των «ερυθρόλευκων» -πέραν βεβαίως του ασυναγώνιστου... πυγμάχου Χουάν Ινσουαράλντε- είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης και Γιάννης Σκόνδρας. Είχαν να λένε οι Πειραιώτες για τον Κλάους πως «πρώτα έβρισε χωρίς λόγο τον Μανωλά και μετά το γκολ που πέτυχε, φώναζε προς τον πάγκο μας εγώ σας γαμ...».
Εχουν όμως ράμματα και για τη... γούνα του Γιάννη Σκόνδρα. «Εριξε κλωτσιά εκτός φάσης στον Κάμπελ, όταν μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης μας και του έστειλε μήνυμα στα αγγλικά εδώ θα σε σκοτώσω» υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον δεξιό μπακ του «δικέφαλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση