GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μετέδωσε το Mega για τον Μπούκουρα...

Ένας ακόμη βουλευτής, ο Στάθης Μπούκουρας, βρίσκεται σε τροχιά ανεξαρτητοποίησης από τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά...

Ένας ακόμη βουλευτής, ο Στάθης Μπούκουρας, βρίσκεται σε τροχιά ανεξαρτητοποίησης από τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Με επιστολή του με την οποία απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Βουλής και έχει παραδοθεί στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου- φέρεται να ζητά να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και να μην μετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι δεν εστάλη επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Μπούκουρα στον πρόεδρο της Βουλής και πως ο πελάτης του "ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής για να αποκομίσει οφέλη".
"Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του. Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί" αναφέρει ο κ. Κούγιας.
Σε ανακοίνωσή της και η Χρυσή Αυγή τονίζει ότο "διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα" και σημειώνει ότι "θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση".
Το βέβαιον, πάντως, είναι ότι η εν λόγω επιστολή έχει συνταχθεί. Στην επιστολή αυτή, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA και την οποία υπογράφει ο Ευστάθιος Μπούκουρας με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από τον αρμόδιο υπάλληλο των φυλακών Ναυπλίου, ο βουλευτής δηλώνει ότι εξουσιοδοτεί τον πληρεξούσιο δικηγόρο του όπως αντί του ιδίου και για λογαριασμό του "καταθέσει άμεσα ενώπιον του προέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησης".
"Η παρούσα εξουσιοδότηση αποτελεί σαφή και απαρέγκλιτη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου" σημειώνει ο κ. Μπούκουρας.
Στο μεταξύ, ο βουλευτής Κορινθίας ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Ναυπλίου στον Κορυδαλλό προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.
"Διαμαρτύρομαι και δεν επιθυμώ τη μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, διότι η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη ήταν προκειμένου να μεταταχθώ και να εμφανιστώ ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώπιον της Επιτροπής στην ειδική αίθουσα στη Βουλή και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού", τόνιζε ο Ευστάθιος Μπούκουρας σε υπεύθυνη δήλωση που έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα μέσω του συνηγόρου του.

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Μαρ 2014, 10:56:00 μ.μ.

    Χεστήκαμε με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ..οι οποίοι κρατάνε την κυβέρνηση στην εξουσία ΤΟ ΜΆΚΡΗ ΧΈΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΙΝΑΙ...{ας παραιτηθούν Όλοι οι υπόδικοι ώστε να λειτουργήσει ο κοινοβουλευτισμός} όμως σαν φασίστες βάζουν πάνω από ΌΛΑ το προσωπικό συμφέρων τους...

    Όμως η μόδα του νταβατζή ,του μάγκα , του ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ θέλω να πιστεύω ότι πέρασε....

    Ο Κόσμος θέλει να τηρούνται οι νόμοι ...ΠΟΥ Δυστυχώς ΔΕΝ τηρούνται , ΌΧΙ με την ευθύνη τον δικαστών ΑΛΛΑ με ευθύνη τον νομοθετών-ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση