GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Oι μόνιμα κατηγορούμενοι, επιδιώκουν να γίνουν κατήγοροι»

Χοντραίνει το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων». Στον Δικέφαλο δεν έχουν σκοπό να απαντή...


Χοντραίνει το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων». Στον Δικέφαλο δεν έχουν σκοπό να απαντήσουν με ανακοίνωση, για την ώρα όμως αν χρειαστεί θα το κάνουν και θα είναι όπως λένε αιχμηροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έκαναν μια αξιολόγηση για τα όλα λέει ο ΟΣΦΠ και υποστηρίζουν πως: «Oι μόνιμα κατηγορούμενοι, επιδιώκουν να γίνουν κατήγοροι… Το μόνο που ξέρουν καλά είναι να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα αφού σύμφωνα μ’ αυτούς όλα βαίνουν καλώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τα ψεύδη τις συκοφαντίες και τα υπονοούμενα έχουν ενημερωθεί οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ».
Έτσι λοιπόν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις συκοφαντίες, τα υπονοούμενα και φυσικά τα ψέματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση