GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O πολυ-Πρωταθλητής του μαραθωνίου Δημήτρης Θεοδωρακάκος

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, πολυ-Πρωταθλητής του μαραθωνίου και των ορεινών αγώνων, αθλητής της Salomon Hellas και μέλος της διεθνούς...


Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, πολυ-Πρωταθλητής του μαραθωνίου και των ορεινών αγώνων, αθλητής της Salomon Hellas και μέλος της διεθνούς elite ομάδας της Salomon, συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κερδίζοντας τον έναν αγώνα πίσω από τον άλλο!

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς και ο Δημήτρης βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, δε χάνει την ευκαιρία να τρέχει σε μικρούς αγώνες θεωρώντας τους μία καλή προπόνηση ενόψει των δυνατών αγώνων που έρχονται την άνοιξη-καλοκαίρι.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου συμμετείχε στους αγώνες δρόμου που έγιναν στο Μαρούσι με την ονομασία «Σπύρος Λούης» όπου έτρεξε και στις δύο αποστάσεις των 5 και 10 χιλιομέτρων οι οποίοι έγιναν με μία ώρα διαφορά! Χρειάστηκε 16:02 για να καλύψει την απόσταση των 5 χλμ και 32:37 για την απόσταση των 10 χλμ, κερδίζοντας την πρώτη θέση και στις δύο αποστάσεις!

Η συνέχεια δόθηκε στην Πεντέλη και σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον. Στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου ορεινών αγώνων Pearl Izumi Cup, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η βροχή που έπεφτε όλη νύχτα ανέβασε την τεχνική δυσκολία των μονοπατιών κάνοντάς τα να γλιστρούν επικίνδυνα. Το γεγονός δεν πτόησε τον Δημήτρη ο οποίος χρειάστηκε 52:27 για να καλύψει την απόσταση των 11.5 χλμ με 650 μέτρα θετικής υψομετρικής και να κερδίσει φυσικά την πρώτη θέση!

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αφού το αγωνιστικό πρόγραμμα του Δημήτρη περιλαμβάνει πολλούς σημαντικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ότι το καλύτερο και να καμαρώνουμε με τις επιτυχίες του στον διεθνή στίβο.

menshealth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση