GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Τράγκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  ΜΟΝΟ στο Press-gr Η απόφαση της κυβέρνησης να θεσπίσει ασυμβίβαστο για όλα τα κόμματα όσον αφορά βουλευτές κα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο Press-gr

Η απόφαση της κυβέρνησης να θεσπίσει ασυμβίβαστο για όλα τα κόμματα όσον αφορά βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές οδηγεί στο "ξαναγράψιμο" των ευρωψηφοδελτίων αφού οι εν ενεργεία βουλευτές το ξανασκέφτονται.

Ειδικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο ο Νότης Μαριάς από τους βουλευτές δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Μάλιστα επανέρχεται ισχυρή η πιθανότητα να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Με τα νέα δεδομένα θεωρείται ένα από τα φαβορί για την εκλογή. Ήδη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ανοικτή γραμμή για το θέμα αυτό με τον Πάνο Καμμένο.

3 σχόλια

  1. Παραμυθια της Χαλιμάς. Μόνο διανοητικά ανεγκέφαλοι πιστεύουν πλέον τις στημένες δημοσκοπήσεις και τα παιχνίδια των διαπλεκομένων ΜΜΕ.

    ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ θα καταποντιστούν στις κάλπες. Πριν ψηφίσετε, πηγαίνετε στο λογιστή να δείτε πόσα θα πληρώσετε. Κάθε ψήφος στα παραπάνω κόμματα σημαίνει απολύσεις,ανεργία, νέοι φόροι και χαράτσια. Θα σας πάρουν τα πάντα, ακίνητα και καταθέσεις. Ξυπνήστε ! Το Ποτάμι είναι δημιούργημα του σάπιου συστήματος που μας χρεοκόπησε και προσπαθεί να μας ξεγελάσει πάλι. Σάπια ΕΛΙΑ, Σάπιο Ποτάμι, Σάπια ΝΔ, Σάπια ΔΗΜΑΡ... Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο. Μη δώσετε τη ψήφο σας σε υποψήφιους ( επίσημους ή ανεπίσημους ) της ΝΔ, της ΕΛΙΑΣ- ΠΑΣΟΚ και του βοθροποταμιού.

    Απανωτά θα είναι τα χτυπήματα για τους φορολογούμενους στο αμέσως επόμενο διάστημα αφού από φέτος αλλάζει ο τρόπος υποβολής και εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης, ενώ έρχονται μαζεμένοι και οι φόροι.

    Από φέτος οι φορολογούμενοι θα πρέπει μάλιστα να πληρώσουν μαζεμένους τέσσερις διαφορετικούς φόρους και μάλιστα σε τρεις δόσεις όπως προβλέπεται.

    Ποιοι είναι οι τέσσερις φόροι
    Το μπιλιετάκι της εφορίας, το εκκαθαριστικό δηλαδή θα περιλαμβάνει τέσσερις φόρυς που μέχρι σήμερα τους πληρώναμε σε διαφορετικά διαστήματα.

    Ιδού τι πρέπει να πληρώσουμε:

    Tον φόρο εισοδήματος.

    Tην εισφορά αλληλεγγύης η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.

    Tο τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ ή 650 ευρώ που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομικά εμπορική επιχείρηση.

    Tον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=276140&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πάει ο Τράγκας με το Καμμένο ... κάηκε κι αυτός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση