GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reebok και INTERSPORT δίνουν το κίνητρο για ένα fitness lifestyle

H Reebok και η INTERSPORT παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια «This Is My Yeah» που στόχο έχει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να βάλουν το...


H Reebok και η INTERSPORT παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια «This Is My Yeah» που στόχο έχει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να βάλουν το fitness στη ζωή τους.
Με αφορμή την καμπάνια αυτή και θέλοντας πάντα να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη γυμναστική, η Reebok δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο fit pack στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ.
Ο fitness αυτός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα t- shirt, ένα κολάν για τις γυναίκες, ή σορτσάκι για τους άντρες και ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, Reebok RealFlex Advance 2.0. Το παπούτσι αυτό είναι ιδανικό για προπονήσεις, καθώς διαθέτει τεχνολογία εμπνευσμένη από το RealFlex για φυσική κίνηση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία 3D UltraLite για εξαιρετικά ανάλαφρη προστασία από τους κραδασμούς και σωστή απόκριση.
Η καμπάνια αυτή και η προσφορά του «This is my yeah» fit pack είναι μία ενέργεια που καθρεφτίζει τους κοινούς στόχους της Reebok και της INTERSPORT για ένα fitness lifestyle. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα για όλο το Μάρτη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση