GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα «sms» των μελών της Χ.Α.

Της Άννας Κανδύλη Έως τώρα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί 26 άτομα, έχουν εξεταστεί πάνω από 110 μάρτυρες κατ...


Της Άννας Κανδύλη
Έως τώρα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί 26 άτομα, έχουν εξεταστεί πάνω από 110 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης ενώ συνολικά οι κατηγορούμενοι ξεπερνούν τους 50.
Τις επόμενες ημέρες έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις 16 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε επιθέσεις στην Ιεράπετρα, σε Αιγύπτιους ψαράδες και στη δολοφονία του Π.Φύσσα.
Τα παρακάτω μηνύματα φέρονται να ακολουθούν μετά από χτύπημα μελών της ΧΑ σε στέκι στην Ηλιούπολη με την ονομασία "συνεργείο" και προέρχονται από το κινητό του Λαγού:
12/07
SMS Προς Λαγό:
«Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;»
18/07
SMS Προς Λαγό:
«Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω.»
11/07
SMS Λαγός προς τρίτο:
«Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό.
Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή.»
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση