GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι τρώνε για πρωινό τα top models;

Το μυστικό για το τέλειο σώμα των μοντέλων κρύβεται φυσικά στη συστηματική γυμναστική και στο σωστό πρωινό που... ενεργοποιεί τον με...


Το μυστικό για το τέλειο σώμα των μοντέλων κρύβεται φυσικά στη συστηματική γυμναστική και στο σωστό πρωινό που... ενεργοποιεί τον μεταβολισμό τους και τις κρατά χορτάτες για πολλές ώρες. Εμπνεύσου λοιπόν από τα αγαπημένα πρωινά γεύματα των διασημότερων stars και top models του κόσμου.

Το αγαπημένο πρωινό των κορυφαίων top models
√ Gisele Bundchen: Ξεκινάει την ημέρα της με χυμό λεμονιού που ενεργοποιεί την πέψη και αποβάλει τις τοξίνες, ενώ στη συνέχεια επιλέγει φρέσκα φρούτα, αυγά, λαχανικά, gluten-free ψωμί και αβοκάντο.
√ Adriana Lima: πλιγούρι και σπόροι κινόα σε συνδυασμό με ασπράδια αυγών και σταφίδες.
√ Candice Swanepoel :To νερό και οι φρέσκοι χυμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού της, τους οποίους συνδυάζει με ομελέτες και φρέσκα λαχανικά.
√ Rosie Huntington- Whiteley: Αγαπημένο πρωινό της γεύμα είναι το γιαούρτι το οποίο συνδυάσει με μούσλι, παπάγια, αυγά και τοστ με γαλοπούλα και ψωμί σικάλεως.
√ Doutzen Kroes: πλιγούρι με γάλα καρύδας, μπανάνες, μούρα, ομελέτα, αβοκάντο και μαύρο ψωμί.
√ Miranda Kerr: Τα φρούτα είναι βασικό συστατικό ενός υγιεινού πρωινού και η Miranda επιλέγει φρέσκες φρουτοσαλάτες με φρούτα εποχής, πράσινο τσάι για αποτοξίνωση, τοστ με αβοκάντο, αυγά και νερό με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση