GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία που ανέβασε η Όλγα στο Twitter

Μια φωτογραφία της με τον Γάλλο πρέσβη Jean Loup Kuhn-Delforge, από την Τελετή Έναρξης του 15ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογρά...



Μια φωτογραφία της με τον Γάλλο πρέσβη Jean Loup Kuhn-Delforge, από την Τελετή Έναρξης του 15ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, ανέβασε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Παράλληλα, η πρώτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών αναχώρησε σήμερα για το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων, με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση του ευνοϊκού τουριστικού ρεύματος που καταγράφεται από τις αρχές του 2014.
Η Υπουργός θα συναντήσει τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT FRANCE (φορέα αντίστοιχο με τον ΕΟΤ) κ. Christian Mantei.
Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη εργασίας με στελέχη της ATOUT με αντικείμενο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης, διαδικασιών και λειτουργίας των δύο Οργανισμών (ATOUT –ΕΟΤ), στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού των δύο χωρών.
Επίσης, η Όλγα Κεφαλογιάννη πρόκειται να συναντηθεί και με την γενική διευθύντρια της UNESCO κυρία Ιρίνα Μπόκοβα, ενώ θα παραστεί και σε εκδήλωση που οργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της παραμονής της στο Παρίσι, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης καθώς και σε περιοδικά που ασχολούνται με ειδικές μορφές τουρισμού.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση