GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάθας, Σιδηρόπουλος ή Κάκος;

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει και ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιος θα είν...



Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει και ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιος θα είναι ο διαιτητής που θα ορίσει η ΕΠΟ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της φετινής σεζόν και λογικά η ΕΠΟ θα επιλέξει κάποιον διεθνή διαιτητή για αυτή την αναμέτρηση.

Με βάση τους ορισμούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τους αγώνες της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και με δεδομένο ότι οι διαιτητές που χρησιμοποιήθηκαν στην 31η αγωνιστική δεν είναι διαθέσιμοι, όπως συνηθίζεται, το PAOK24 σας παρουσιάζει ποιοι είναι οι πιθανοί διαιτητές για τον πρώτο ημιτελικό.

Οι Μιχάλης Κουκουλάκης, Ανδρέας Παππάς, Αθανάσιος Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης έχουν οριστεί για τα πρόσφατα παιχνίδια του πρωταθλήματος οπότε οι διεθνείς διαιτητές που απομένουν είναι οι Ηλίας Σπάθας, Τάσος Σιδηρόπουλος και Τάσος Κάκος.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Κάκος μετά το παιχνίδι της Τούμπας δύσκολα θα σφυρίξει ξανά αγώνα του Ολυμπιακού το πιο λογικό είναι να οριστεί ο Σιδηρόπουλος, καθώς σε περίπτωση που θα επιλεγεί ο Σπάθας θα πρόκειται για μία σκανδαλώδη και προκλητική απόφαση της ΕΠΟ, για έναν διαιτητή ο οποίος εκτός από αυτά που έχει κάνει εις βάρος του «Δικεφάλου» ανήκει στον σύνδεσμο Πειραιά.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση