GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιλιάδες οι πιστοί για να προσκυνήσουν την κάρα του Αγίου Ραφαήλ

Την πλατεία πάρκου και τους γύρω δρόμους κατέκλυσαν χθες χιλιάδες πιστοί για να υποδεχθούν την κάρα του Αγίου Ραφαήλ.Παρουσία του Ιε...


Την πλατεία πάρκου και τους γύρω δρόμους κατέκλυσαν χθες χιλιάδες πιστοί για να υποδεχθούν την κάρα του Αγίου Ραφαήλ.Παρουσία του Ιερού κλήρου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του στρατού η τιμία κάρα έφτασε στις 5.30 το απόγευμα με τη συνοδεία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κυρίου Ιακώβου.
Στη συνέχεια με πομπή μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαρτίου. Από νωρίς σήμερα το πρωί οι πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν.



4 σχόλια

  1. Χιλιαδες οι ηλίθιοι σκλάβοι που προσκυνάνε. Βρόμικες κάρες, παπάδες ή κυβερνήτες. Γεννημένοι σκλάβοι σκουλήκια και υπανθρωπάκια. Οι Σαμαροβενιζέλοι τους αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γλιτσεροί και άπλυτοι μαύροι, σαν τα όρνια πέφτουν πάνω στους διστυχισμένους και αγράμματους με σάπιες νεκροκεφαλές να αρπάξουν ό,τι τους έχει απομείνει. Γαμημένοι θα πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι θρησκείες στηρίζονται στο φόβο και την άγνοια των φτωχ΄ν στρωμάτων και τους εκμεταλλεύονται. Αλλά οι ορθόδοξοι και οι καθολικοί να πάνε και να μη γυρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι γαμιεστε21 Μαρ 2014, 8:07:00 π.μ.

    αν αυτη η νεκροκεφαλη, παπαδες και μητροπολιταραδες,
    ηταν του ΠΑΤΕΡΑ σας
    θα την βγαζατε ετσι σε περιοδεια
    μεσα σε ενα κιβωτιο;
    εεεεεε;



    μουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση