GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο διαφημιστικό της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης! [video]

Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια! Πριν αναλάβεις ένα ζώο μάθε τις υποχρεώσεις σου... Συμβουλέψου τον κτηνίατρο ή το φιλοζωικό σωματ...



Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια!
Πριν αναλάβεις ένα ζώο μάθε τις υποχρεώσεις σου...
Συμβουλέψου τον κτηνίατρο ή το φιλοζωικό σωματείο της περιοχής σου και αν είσαι σίγουρος, δώσε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτάκι.
Τα ζώα δεν είναι σκουπίδια!
Η δηλητηρίαση, ο βασανισμός, η εγκατάλειψη τους είναι ποινικό αδίκημα. Κατήγγειλε το στην Αστυνομία.

Μάζεψε τις ακαθαρσίες του σκύλου σου στην βόλτα. Είναι δείγμα πολιτισμού.
Στείρωσε το κατοικίδιο σου και προστάτευσε το. Μην στερήσεις την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο ζωάκι να βρει σπίτι αφήνοντας το δικό σου να γεννά ανεξέλεγκτα.

Δύο «Υπέροχα Πλάσματα», η Φαίδρα Δρούκα και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι πίσω από τις φωνές που ακούγονται στο σποτάκι που δημιουργήθηκε για την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ) σε μια προσπάθεια του Σωματείου να ενημερώσει και να προωθήσει την ορθή φιλοζωία, την στείρωση και τις υιοθεσίες αδέσποτων.

Η ΖΕΗ τους οφείλει εκατομμύρια ευχαριστώ για την ευγενική τους προσφορά, όπως επίσης οφείλει να ευχαριστήσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φορές την μικρή Λυδία που συμμετείχε στην ηχογράφηση, την εταιρία OXYZED Sound and Music Productions για την μίξη του ήχου, τον σκηνοθέτη Νικόλα Δημητρόπουλο για το μοντάζ, την εθελόντρια Ναυσικά Κορνηλίου για την εικονογράφηση, την Σοφία Τριανταφύλλου, τον Άρη Ντάγιο, την Τολίνα Βασιλακάκη, την εταιρία Boop Productions και την DiGi8 για την σημαντική τους βοήθεια στην διανομή του τηλεοπτικού μας σποτ, όλους του εθελοντές της ΖΕΗ και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο project και τέλος την εθελόντρια Αγγελική Παναγιωτοπούλου που επιμελήθηκε τα κείμενα και το όλο project και που χάρη στις προσπάθειές της, το ραδιοφωνικό και το τηλεοπτικό σποτάκι μεταδίδονται πλέον πανελλαδικά.
Το σποτάκι θέλουμε να το αφιερώσουμε σε όλους τους εθελοντές μας και σε όλους όσους νοιάζονται για αυτά τα πλάσματα που βρίσκονται στους δρόμους εξαιτίας της ανθρώπινης ανευθυνότητας.
Μην αδιαφορείτε! Αντιδράστε!
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
zeil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση