GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσωση Τούρκων ναυτικών στη Μύκονο [video]

Η επιχείρηση διάσωσης των Τούρκων ναυτικών του προσαραγμένου πλοίου στη Μύκονο πριν λίγες ημέρες... Η επιχείρηση διάσωσης πραγ...



Η επιχείρηση διάσωσης των Τούρκων ναυτικών του προσαραγμένου πλοίου στη Μύκονο πριν λίγες ημέρες...
Η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε από το Ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Ν/Γ 511 το όποιο έχει έδρα τη Σύρο και το εν λόγω σκάφος οργάνωσε την επιχείρηση διάσωσης και περισυνέλεξε τους 11 Τούρκους ναυαγούς.
Νομιζω ότι μέσα από το έγκυρο και εξαιρετικά δημοφιλές blog σας το συμβάν θα πάρει τη δημοσιότητα που του αξίζει προκειμένου αποκατασταθει η αλήθεια όσο αφορά τις φήμες περί σκηνικού ΄΄ΙΜΙΑ Νο 2΄΄, κάτι το οποίο δεν ευσταθεί.
Ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος παρέμειναν στο πλοίο όπως παραδοσιακά γίνεται στην ναυτιλία εως ότου η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.
Το αμερικάνικό ελικόπτερο το οποίο παρέλαβε τους 2 τελευταίους ναυτικούς δρούσε υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ του Υπουργειου Ναυτιλίας.
Ακόμα και αν κάποιος θα επιθυμούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την αρμοδιότητα Ερευνας Διάσωσης , αυτό δεν κατέστη δυνατό να δημιουργηθεί αφού το Ναυαγοσωστικό του Λιμενικού δεν άφησε κανένα περιθώριο και έφτασε έγκαιρα στο σημείο και έφερε εις πέρας μια δύσκολη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση