GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xειροπέδες σε δυο τσιγγάνες που παρίσταναν τις μάγισσες

Με χειροπέδες κατέληξαν δυο τσιγγάνες 50 και 24 ετών που το έπαιξαν μάγισσες σε μια ανυποψίαστη 34χρονη γυναίκα και κατάφεραν νατην ...


Με χειροπέδες κατέληξαν δυο τσιγγάνες 50 και 24 ετών που το έπαιξαν μάγισσες σε μια ανυποψίαστη 34χρονη γυναίκα και κατάφεραν νατην εξαπατήσουν αφαιρώντας της χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχτές μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
Ειδικότερα, οι τσιγγάνες, αφού πήγαν στο σπίτι της 34χρονης, της υποσχέθηκαν ότι με την μέθοδο της «μαγγανείας» θα λύσουν τα μάγια, που πίστευε ότι της είχαν κάνει, στην συνέχεια όμως αφού χρησιμοποίησαν διάφορες παραπλανητικές μεθόδους, της αφαίρεσαν, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων εννιακοσίων (3.900) ευρώ.
Σε βάρος της 50χρονης και της 24χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση