GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

14χρονη αθλήτρια τραυματίστηκε στο Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου! Δείτε τις εικόνες ντροπής

Μία 14χρονη αθλήτρια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν έσπασε το φρεάτιο και έπεσε μέσα στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας του Ηρακλε...



Μία 14χρονη αθλήτρια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν έσπασε το φρεάτιο και έπεσε μέσα στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας του Ηρακλείου.
Τα φρεάτια γύρω από το χορτάρι του σταδίου έχουν καταστραφεί καθώς από το 1986 που κατασκευάστηκε το Στάδιο δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την συντήρηση του.
Η 14χρονη κοπέλα είχε Άγιο καθώς υπέστη εκδορές και μώλωπες ωστόσο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την περιπέτεια της και όπως καταγγέλλουν αθλητές στο candianews δεν είναι η μοναδική περίπτωση.
Ένα πραγματικό στολίδι για το Ηράκλειο παρουσιάζει σήμερα εικόνα εγκατάλειψης! Το Εθνικό μας στάδιο που μεγάλωσε γενιές και γενιές γέννησε αθλητές και συνεχίζει να βγάζει ταλέντα αλλά και να γυμνάζει το σώμα των παιδιών μας έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του.

Εικόνες που δυστυχώς μας πληγώνουν…
Το ταρτάν έχει φύγει σε πολλά σημεία και οι αθλητές που φορούν ειδικά αθλητικά παπούτσια με καρφιά κινδυνεύουν να πέσουν.
Το χορτάρι θυμίζει περισσότερο χωράφι παρά χώρο σταδίου… Ακόμα και χαμομήλι έχει φυτρώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα καπάκια της αποχέτευσης και ποτίσματος εξέχουν.
Τα εξωτερικά κάγκελα έχουν σαπίσει ενώ και η αίθουσα της άρσης Βαρών παρουσιάζει την ίδια εικόνα εγκατάλειψης.
Το Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας στην Χανιώπορτα φιλοξενεί καθημερινά 300 αθλητές…το μέλλον της πατρίδας μας… candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση