GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/4

Ζωή είναι η συνεχής προσαρμογή των εσωτερικών σχέσεων στις εξωτερικές σχέσεις. Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον ...


Ζωή είναι η συνεχής προσαρμογή των εσωτερικών σχέσεων στις εξωτερικές σχέσεις.
Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονα του Κριού και του Ζυγού και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο θα έχει σαν αποτέλεσμα την κρίση μέσα στις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν για κακό. Πιθανόν να είναι η απάντηση και το αποτέλεσμα της διαχείρισης της ενέργειας που έχει γίνει από την πλευρά του καθενός πάνω σε αυτό το θέμα. Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναλάβεις την ευθύνη σαν άτομο και να δεις τι χρειάζεται να διορθώσεις είτε με τον καλό τρόπο είτε με το πέταγμα των στραβών κομματιών που έχουν δημιουργηθεί. Η συγνώμη και απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους θα ήταν λυτρωτική.
Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και δευτερευόντως Ταύρος και Ιχθύς θα εισπράξεις άμεσα τα αποτελέσματα των κινήσεων και των προσπαθειών σου.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η Έκλειψη που συνοδεύεται από Πανσέληνο πιθανόν να πυροδοτήσει καταστάσεις που χρειάζονται αλλαγές και οι οποίες δεν θα γίνουν αν δεν τις καταλάβεις βαθιά και ολοκληρωτικά. Σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα, κενά και ελλείψεις που πιθανόν να έχεις στις σχέσεις σου με τους άλλους. Είναι μια ευκαιρία εξέλιξης αν δεν το πάρεις εγωιστικά γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη τους άλλους για να γίνει καλύτερος.
Έρωτας: Μπορεί να νομίζεις ότι ένα άτομο δεν σε εκτιμά τόσο πολύ για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που είτε θα εκτονώσουν την κατάσταση, είτε θα να κάνεις πράγματα τα οποία θα βελτιώσουν την προσωπική εικόνα. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που σε προβληματίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εντύπωση που έχεις για ένα πρόσωπο θα σου αλλάξει τον τρόπο που συνεργάζεσαι και ίσως σε σπρώξει στο να κάνεις καινούργια πράγματα γιατί θα έχεις την κατανόηση των συνεργασιών, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα περάσεις κρίση για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων θεμάτων που έχεις μαζί τους. Το ζητούμενο είναι αν κυρίως έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να χαράξεις την δική σου πορεία και να πιστεύεις καλύτερα πράγματα για σένα.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μια ανησυχία την οποία δεν την εκδηλώνεις άμεσα αλλά την κρατάς κρυφή γιατί δεν σου αρέσει να δείχνεις τα συναισθήματά σου. Πιθανόν να νιώθεις ότι κάποιες σχέσεις πρέπει να τελειώσουν και να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή για να φτάσεις και σε ένα καλό σημείο. Επειδή θα έχεις κρυφή επιθυμία να φτιάξεις πολύ την εμφάνισή σου ίσως να κάνεις υπερβολές. Ένα δικό σου πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίζει θέματα και εσύ να χρειαστεί να είσαι δίπλα του.
Έρωτας: Ίσως να έχεις ένα κρυφό πόθο για ένα Κριό, Ζυγό ή Τοξότη και να μην μπορείς να τον κουμαντάρεις γιατί τα συναισθήματά σου αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι. Ή νιώθεις ενοχές και ανασφάλεια ή είσαι εκεί με πολύ πάθος. Διάλεξε ένα δρόμο και μείνε εκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι δυνατότητες να κάνεις κάποιες αλλαγές θα σου δώσουν την δυναμική να σταματήσεις να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις αυτό που τελικά έχεις βάλει σαν στόχο. Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να μην έχεις εμπιστοσύνη και να κάνεις κινήσεις κρυφές για να δεις τι γίνεται κι εκεί μπορεί να γίνουν λάθη εξαιτίας της επιλογής ατόμων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις κατά γενική ομολογία αλλάξει γιατί βλέπεις κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η εμφάνισή σου θα σε βοηθήσει στο να μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι το ατού που θα σε βοηθήσει να κάνεις την ανατροπή σου. Το μυαλό σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποιες λάθος ιδέες που σε παιδεύουν.
Έρωτας: Χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις που όμως να μην χαλάνε και την δική σου ψυχολογία γιατί τότε δεν θα υπάρχει κανένα νόημα. Το θέμα είναι να περνάς καλά και ήρεμα. Η σχέση με έναν Σκορπιό πιθανόν να σε δυσκολεύει γιατί η ωριμότητα ή ακόμα και η βαριά του προσωπικότητα μπορεί να σε κουράζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες οι οποίες όμως μπορεί να σταματήσουν για λίγο να φαίνονται στον ορίζονται επειδή δεν έχεις την δυνατότητα να τις υλοποιήσεις άμεσα. Να επιμένεις εκεί και στο τέλος θα γίνει κάτι που δεν θα το πιστεύεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η έκλειψη σε επηρεάζει και πιθανόν να περάσεις μια συνολική κρίση με άτομα που παλιά είχες εμπιστευτεί. Το ζητούμενο είναι να δυναμώνεις περισσότερο και να παίρνεις την ζωή σου χέρια σου η οποία σου ανήκει και για κανέναν δεν πρέπει να κάνεις πίσω.
Έρωτας: Η μεγάλη διαφοροποίηση που μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σου με έναν Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω θα σε κάνει να αμφιβάλεις για το αν τα συναισθήματά σου ήταν σωστά μέχρι τώρα. Όμως όταν περάσει η κρίση θα έχεις καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και κυρίως στο να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω σου. Αυτό είναι τελικά το πιο σημαντικό εμπόδιο που καλείσαι να λύσεις και να βρεθείς στο σημείο της νίκης. Να μην φοβάσαι και να μην τσιμπάς από οτιδήποτε ακούσεις.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι σε διάφορες υποθέσεις γιατί υπάρχει μια κινητικότητα που αφ” ενός σου αρέσει και κατά δεύτερο σε εκφράζει. Η πιθανότητα να πας ένα ταξίδι είναι μεγάλη αλλά δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο. Αν το παλέψεις ακόμα λίγο, σίγουρα θα γίνει.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει βαθιά μέσα σου ότι χωρίς υποχωρήσεις δεν μπορεί να γίνει τίποτε αλλά ούτε και να διορθωθεί κάτι που μπορεί να έχει προκληθεί από εσένα, αν εσύ δεν δείξεις την βαθιά σου αγάπη. Ο Ζυγός μπορεί να σου φαίνεται αρκετά ανεκτικός αλλά τώρα πιθανόν να βγάλει και την δυναμικότητα του η οποία όμως δεν θα είναι και τόσο άσχημη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει νέα καθήκοντα τα οποία μπορεί να σε υπερφορτώνουν αλλά αυτό τελικά μπορεί να σου κάνει και καλό γιατί έχεις όλες τις πιθανότητες να κάνεις άλματα τα οποία είναι σημαντικά για σένα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα διαπιστώσεις ότι έχει συναισθήματα καταπιεσμένα τα οποία δεν σου είναι και τόσο δύσκολο να βγάλεις στην επιφάνεια. Αρκεί κάποιος να σε τσιγκλήσει και εκεί θα γίνει ο λόγος σου ποτάμι να πνίξει και μερικούς που πιστεύεις ότι σε διαβουλεύονται ή δεν σου φέρονται σωστά.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Κριό θα σε πιέσει να βγει μια αλήθεια στην επιφάνεια που σίγουρα θα σε στεναχωρήσει γιατί μπορεί να νιώσεις ότι τα συναισθήματά σου έχουν μειωθεί σε ένα βαθμό ή του άλλου προσώπου δεν έχουν την δύναμη που είχαν άλλες φορές. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω κάπου μπορεί να περάσετε μια κρίση.
Καριέρα & Οικονομικά: Περνάς μια κρίση η οποία θα σου αυξήσει τις ευθύνες και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιους συνεργάτες χωρίς το γάντι γιατί πρέπει μερικές φορές να κρατάς τα λουριά και ανάλογα να τα λασκάρεις ή να τα σφίγγεις.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η έκλειψη σε επηρεάζει αρκετά ώστε να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές και πιθανόν να κόψεις με το μαχαίρι συνήθειες οι οποίες σε ταλαιπωρούν. Τώρα, πώς θα σταματήσεις οτιδήποτε δεν σου πηγαίνει; Αυτό μπορεί να γίνει με μια και μόνη κίνηση η οποία μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από μια ευαισθησία στα θέματα υγείας. Επίσης σχέσεις που δεν έχουν αληθινή υπόσταση στην καρδιά σου θα αλλάξουν με στόχο τον τερματισμό.
Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις συναισθήματα που θα σε κάνουν να δεις μια κατάσταση η οποία συνεχίζεται στην ζωή σου και είναι αρκετά επώδυνη. Για αυτό όσο και να σε ενοχλεί θα πάρεις αποστάσεις είτε από γεγονότα τα οποία θα δημιουργηθούν και από την άλλη πλευρά είτε επειδή το έχεις αποφασίσει γιατί δεν πάει άλλο. Κριός, Αιγόκερως είναι τα κεντρικά πρόσωπα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σου άποψη για ένα θέμα συνεργασίας μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από την πραγματικότητα και να προσέχεις γιατί εκεί ίσως γίνει σοβαρό μπέρδεμα. Επειδή μπορεί να γίνεται χαμός στην δουλειά σου και να περνάς από σαράντα κύματα, καλύτερα να προβάλεις την ατομικότητά σου χωρίς όμως να πιέζεις τους άλλους να την αποδεχτούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις άγχος και αγωνία αν οι άλλοι δεχτούν κάποια πράγματα που είναι δικά σου με τους όρους που θέτεις εσύ. Η καθημερινότητά σου μπορεί να έχει βαρύνει κάπως γιατί είτε περνάς ένα στρες αποδοχής είτε από σωματική πίεση που μπορεί να ξεσπάει σε ψυχοσωματικά προβλήματα. Νερό, ηρεμία και πολύ αγάπη στον εαυτό σου και θα ξεπεράσεις το οτιδήποτε.
Έρωτας: Θα χρειαστεί να παραμείνεις ανεπηρέαστος/στη στην γνώμη των άλλων για την σχέση σου γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και πιθανόν τελείως επιπόλαια. Για σένα όμως πιθανόν να είναι σοβαρό αυτό που θα ακούσεις και να επηρεαστείς. Ένα πρόσωπο επίσης που σε ενδιαφέρει από το παρελθόν ίσως το απομυθοποιήσεις γιατί αλλιώς το περίμενες και αλλιώς είναι.
Καριέρα & Οικονομικά: Από τις παρασκηνιακές κινήσεις που έχεις κάνει πιθανόν να εισπράττεις ότι σε κρίνουν πολύ έντονα κάποια άτομα που είχες εμπιστευτεί. Καλύτερα να μην δίνεις σημασία γιατί τελικά θα δημιουργηθούν έντονα προβλήματα και ενδέχεται να χαλάσεις ισορροπίες που τώρα δεν πρέπει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάνεις ένα βήμα παραπάνω με τους φίλους σου αλλά συγχρόνως με κάποιους άλλους θα σταματήσεις τελείως τις επαφές μαζί τους. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις μέσα σου κάποια απωθημένα και δεν θα σε νοιάζει καθόλου να τα δείξεις γιατί θα δυναμώσεις ξαφνικά και δεν θα κάνεις υποχωρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις κάποιες ιδέες πολύ πρωτοποριακές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την λάθος νοοτροπία σε θέματα ρίσκου.
Έρωτας: Έχεις πολύ θετική στάση απέναντι σε ένα Κριό ή Ζυγό και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις μια ξεκάθαρη στάση αλλά κυρίως χωρίς να φοβηθείς να κάνεις δηλώσεις που άλλες φορές θα απέφευγες. Πάντως αν νιώθεις πλήξη πιθανόν να ξεσηκωθείς για να κάνει μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική πρόταση θα σε ενεργοποιήσει για να κάνεις κινήσεις πολύ δυναμικές αλλά θα δεις ότι χρειάζεται να κάνεις οπωσδήποτε μια συνεργασία που είναι μη αναμενόμενη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που πιθανόν να μην είναι πρωτόγνωρες για σένα αλλά δεν παύουν να είναι δύσκολες και δεν ξέρεις από πού θα πρέπει να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Θα έχεις να κάνεις με πολλά άτομα, επαφές, γνώμες και έντονες απόψεις οι οποίες μπορεί να σε πιέζουν και να έχεις έντονα νεύρα. Η σχέση με ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να είναι κάπως εκρηκτική και θέλει προσοχή.
Έρωτας: Το στυλ σου χωρίς να το θέλεις θα είναι ελαφρώς επιθετικό γιατί θα λες αλήθειες έως και χοντράδες οι οποίες μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να είναι μαγνητική αλλά και πολύ δυναμική έως και ανατρεπτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις δεν θέλεις, θα κάνεις εξ ανάγκης βήματα και ο λόγος είναι ότι θα υποχρεωθείς να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα με ένα δικό σου ξεκάθαρο τρόπο. Για αυτό μην υποκύψεις από φόβο γιατί θα νιώσεις πολύ άσχημα μετά. Η διπλωματία όμως ακόμα κι αν δεν σου αρέσει είναι απαραίτητη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχει έντονη επαφή και επικοινωνία με πολλά άτομα τα οποία έχουν κάτι κοινό μαζί σου. Αν ασχολείσαι με ηλεκτρονικά, τηλέφωνα και επαφές θα είσαι τουλάχιστον για σήμερα σε μεγάλη κινητικότητα. Μια καινούργια γνώση μπορεί ξαφνικά να βγει από εκεί που δεν το περίμενες και να εκπλαγείς με αυτά που θα μάθεις.
Έρωτας: Κεραυνοβόλος και ξαφνικός έρωτας με ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει να κάνει με ένα ταξίδι που ίσως κάνεις θα είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει νέα ζωή. Ένα τηλεφώνημα ατόμου που δεν το περίμενες καν, θα σε ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου τι ακριβώς θέλεις και αυτό θα γίνει άμεσα λόγω της έμπνευσης που θα έχεις.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο κεφάλι σου τι είναι αυτό που θέλεις αληθινά και τι όχι. Ίσως τώρα μέσα από μεγάλη πίεση να κάνεις μια εκκαθάριση, αφού φέρεις όμως στην επιφάνεια όλες τις πιθανές εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ εσού και των άλλων. Είναι σημαντικό να έχεις φίλους και μάλιστα αξιόλογους αλλά όλα γίνονται με κόπο και αυτό δεν σου αρέσει και πολύ. Μικρά θέματα υγείας και κακής διάθεσης μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν χωρίς να σημαίνει ότι δεν λύνονται.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Ζυγό μπορεί να είναι δύσκολη γιατί πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου. Τουλάχιστον θα κάνεις ένα σημαντικό βήμα να σηκώσεις κεφάλι και να εκφράσεις τα παράπονά σου και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ακόμα κάποια θέματα που δεν έχουν επιλυθεί και ο λόγος είναι δεν μπορείς να αποφασίσεις με ποιο τρόπο τελικά θα τα επιλύσεις γιατί όλα είναι κάπως φλου. Βάλε και εσύ το χέρι σου για να έχεις το αποτέλεσμα που ζητάς.
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το έχει τις απαντήσεις εδώ.
Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση