GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας για τους οδηγούς των Κέντρων Υγείας

Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας έχει εδώ και 15 μέρες επισημάνει, με παρέμβαση του Δημάρχου κ. Ζαχαρία Καλογεράκη προς τον Υπουρ...



Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας έχει εδώ και 15 μέρες επισημάνει, με παρέμβαση του Δημάρχου κ. Ζαχαρία Καλογεράκη προς τον Υπουργό Υγείας, την επιτακτική ανάγκη άμεσης εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα της αναγκαστικής απόσπασης οδηγών από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, τονίζοντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την υγεία των ασθενών. Ελπίζουμε έστω και τώρα να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Στην από τις 15-4-2014 επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης είχε αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ,

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας λειτουργούν τα Κέντρα Υγείας, Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, που εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς, όχι μόνο εντός των διοικητικών ορίων της περιοχής, αλλά και από τους όμορους Δήμους Βιάννου, Αρχανών – Αστερουσίων και Χερσονήσου. Λόγω του πλήθους των εξυπηρετούμενων καθημερινά πραγματοποιούνται δεκάδες διακομιδές στα εφημερεύοντα νοσοκομεία, προσφέροντας άμεση βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ωστόσο, η θέση σε διαθεσιμότητα των οδηγών του ΕΚΑΒ είχε ως αποτέλεσμα να αποσπαστούν 3 οδηγοί Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η εξέλιξη αυτή έχει άμεση επίπτωση στην ομαλή ροή κάθε βάρδιας, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας οδηγών ασθενοφόρου σε όλες, θέτοντας άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών που δε διακομίζονται στα δύο Νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση επίλυση του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού προβλήματος, αφού χωρίς την ύπαρξη οδηγών, τα Κέντρα Υγείας Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε διακομιδές ασθενών και να προσφέρουν ολοκληρωμένη παροχή άμεσης βοήθειας. Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση και μέριμνά σας για την εξεύρεση λύσης, προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα από ολιγωρία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αναμένοντας τις δικές σας άμεσες ενέργειες, αφού κάθε ώρα που περνάει επιτείνει το πρόβλημα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

2 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΟΣΟ ΒΟΔΙ, ΠΟΣΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΠΟΥ… ΝΑ ΣΕ «ΠΕΙΘΟΥΝ» ΚΙΟΛΑΣ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΓΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ 100% ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάχη σώμα με σώμα Σακελλαρίδη-Κασιδιάρη για την πρωτιά δήμο της Αθήνας.

    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΝΗΣ-ΑΡΗΣ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ

    Με τους καραβανάδες ένας μετά τον άλλον να πυκνώνουν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ο τρόμος της κυβέρνησης για τα ποσοστά της φασιστικής-εγκληματικής οργάνωσης απειλεί να επαληθευθεί με τον πιο αποκρουστικό τρόπο.

    Τι κι αν ο πλουμιστός Άρης Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιό του τον Θάνο Πλεύρη; Το φασισταριό που κρύβει μέσα της η ΝΔ θα ψηφίσει δαγκωτό Χ.Α.

    Σύμφωνα λοιπόν με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις αυτή την στιγμή Σακελλαρίδης και Κασιδιάρης δίνουν μάχη σώμα με σώμα για την πρωτιά. Ο μόνος που ανεβαίνει εκτός από τους δύο είναι ο Νικήτας Κακαλαμάνης που πάει για εντυπωσιακό φίνις.

    Ο Καμίνης ξεφουσκώνει μέρα με τη μέρα γι΄αυτό και άρχισε τις επιθέσεις, ενώ ως τώρα εμφανίζονταν δήθεν ήρεμη δύναμη μια και το Mega είχε φροντίσει να του κάνει μια άνευ προηγουμένου προεκλογική εκστρατεία.

    Έλα όμως που πλέον βουλιάζει ενώ και τα ποσοστά του Σπηλιωτόπουλου δεν ξεπερνάνε το 14%.

    Όπως όλα δείχνουν στον δεύτερο γύρο θα βρίσκονται ο Σακελλαρίδης και ο Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση