GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Αριστερά μανιφέστα 15μελους οι δηλώσεις του Αλ.Τσίπρα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ισπανία, έκανε τ...


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ισπανία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με μπροσούρες που θυμίζουν αριστερά μανιφέστα 15μελούς, χωρίς κανένα σοβαρό σχέδιο και με πισωγυρίσματα του είδους «ναι – όχι στο ευρώ», καταπώς βολεύει τις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δείχνουν ότι δεν έχουν αντιληφθεί καθόλου το πρόβλημα της χώρας, ούτε έχουν κατανοήσει στο ελάχιστο τις θυσίες και την αγωνία του Ελληνικού λαού.
Το πραγματικό δίλημμα είναι αν η Ελλάδα θα συνεχίσει με σταθερά και σίγουρα βήματα την πορεία για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη, ή αν θα ξανακυλήσει στα αδιέξοδα και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Ετοιμαστείτε ΤΩΡΑ να υποστείτε τα δικά σας δεινά {ΤΟ ΚΛΙΣΈ με το αίμα του Ελληνικού ΛΆΟΥ τελείωσε} τώρα θα αρχίσει το ΚΛΙΣΈ με το αίμα του Ελληνα πολιτικού...

    Όταν κανείς συνειδητοποιεί ότι αυτή η ζωή δεν αξίζει, είτε αυτοκτονεί είτε ταξιδεύει, εγώ αν είχα χρήματα θα ταξίδευα..Όταν έχουμε χάσει τα πάντα, ακόμα και την ελπίδα, η ζωή γίνεται ατίμωση και ο θάνατος καθήκον.

    Όταν ένας πολιτισμός βρίσκεται στα τελευταία του, φωνάζουν τους παπάδες..... αυτό καταφέρατε .ετοιμαστείτε...

    Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει πραγματική ζωή για κάποιον που δουλεύει δώδεκα ώρες την ημέρα χωρίς να ξέρει γιατί δουλεύει.

    Η άμυνα τους στο ιντερνέτ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ηρεμούσε πολλούς Ανθρώπους ,έγραφαν και ξεθύμαιναν πολλοί όμως τώρα λένε αν δεν έχεις να χάσεις ΤΊΠΟΤΑ--- ΤΌΤΕ ΧΑΣΈ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΠΑΙΡΝΌΝΤΑΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΎΝ..

    Θα πρέπει να συγχωρούμε όσους μπορούν να τους τιμωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση